Geriden gelerek kazandılar
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Bandırmaspor taraftarı önünde geriye düştüğü maçta Sakaryaspor'u 3-1 yenerek 4. haftayı da yenilgisiz geçti. İşte detaylar

Son 5 Haber

Fenerbahçe yıldızları bir bir bitiriyor! Larkin, Shields, Key...

Chris Richards: "Türkiye'nin bu kadar erken elenmesini beklemiyorduk"

Pulisic: "Son maç bizde gerçek bir kazanma mantalitesi oluşturdu"

Kenan Yıldız: "Avrupa Şampiyonası'nda en çok eleştirilen bendim"

Montella: "Futbolcularımız çok ağır eleştirilere maruz kaldı"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Ersan Parlatan'ın yönetimindeki Teksüt Bandırmaspor ile Taner Taşkın'ın ekibi Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip, taraftarı önünde geriye düştüğü maçta Sakaryaspor'u 3-1 yenerek 4. haftayı da yenilgisiz geçti.
Son sözü Florian Jozefzoon söyledi
Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Bandırmaspor 2-1 kazanırken goller; 45+2'de Mücahit Albayrak, 54'te Moussa Djitte ve 90+9'da Florian Jozefzoon'dan geldi. Konuk ekip Sakaryaspor'un tek golünü ise 19. dakikada Michal Nalepa kaydetti.
Sakaryaspor 5 puanda kaldı
Bu sonuçla birlikte Bandırmaspor puanını 8'e yükseltirken, Sakaryaspor 5 puanda kaldı.
Ligin bir sonraki maç haftasında Bandırmaspor deplasmanda Göztepe'ye konuk olurken, Sakaryaspor evinde Bodrumspor'u ağırlayacak.