Gerilim hattı! Luiz Gustavo - Lemos...

14.12.2020 - 18:13 | Son Güncellenme: 14.12.2020 - 18:13

Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında evinde Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup oldu. Sarı lacivertli takımda Luiz Gustavo ile Lemos arasında bir tartışma yaşandığı iddia edildi. Brezilyalı orta saha futbolcusu Yeni Malatyaspor maçında takım arkadaşlarına hiç uyarıda bulunmadı. Peki Luiz Gustavo ile Lemos arasında neler yaşandı? İşte detaylar...

Gerilim hattı! Luiz Gustavo - Lemos...

Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta 3 kez mağlup olan Fenerbahçe'de Luiz Gustavo hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Olayların fitili ise Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 4-3 yenildiği maçta ateşlendi. Dev derbide Luiz Gustavo bir pozisyonda hata yaptığını düşündüğü Lemos'a bağırdı. Brezilyalı orta sahanın bu reaksiyonunun ardından Lemos ve diğer futbolcular, Gustavo'ya, 'Neden bizi taraftarın önüne atıyorsun' diye tepki gösterdi.

Denizlispor maçında cezalı olan Luiz Gustavo, cezasının bittiği Yeni Malatyaspor maçında ise sadece kendi görevini yaptı; takım arkadaşlarına hiç uyarıda bulunmadı.

Gustavo, Yeni Malatya maçının ardından neler söylemişti?

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'a 3-0 yenildiği maçın ardından Luiz Gustavo, yayıncı kuruluşa açıklamalar yapmıştı.

Brezilyalı orta saha yaptığı açıklamada, "Ben buraya geldiğimden beri bu kulübün hedefi çok netti, şampiyonluk. Bugün bunun tam tersini gösterdik. Şampiyon olmak isteyen bir takım gibi değildik. Aynaya bakmalıyız. Rakiplerimize saygı göstermemiz gerekiyor.

Ancak, böyle şampiyon olabiliriz. Bunun tam zıddını gördük. Rakibimiz kazanmayı hak etti. Çünkü, tevazu gösterdiler ve birlikte mücadele ettiler" demişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler