Gerrard gözden çıkardı! Trezeguet Süper Lig'e dönüyor...

02.12.2021 - 09:23 | Son Güncellenme: 02.12.2021 - 16:02

Futbol hayatını Premier Lig ekibi West Ham United'da sürdüren Kasımpaşa'nın eski yıldızı Mahmoud Trezeguet'in Süper Lig'e dönebileceği iddia edildi.

Gerrard gözden çıkardı! Trezeguet Süper Lig'e dönüyor...

Devre arasında kanat bölgesine takviye yapmak için kolları sıvayan Galatasaray'ın gündemine tanıdık bir isim girdi. Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-Kırmızılılar, Fatih Terim'in eski gözdesi Mahmoud Trezeguet için harekete geçti. 

Menajeri ile görüşüldü

Aston Villa formasını giyen Mısırlı futbolcunun kulübü tarafından gözden çıkarıldığı, bunun üzerine menajerinin Sarı-Kırmızılılar ile görüştüğü öğrenildi.

Gelmeye sıcak bakıyor

Uzun süren sakatlığını atlatan ve ekim ayı ortasında idmanlara başlayan Trezeguet'nin de Galatasaray'a gelmeye çok sıcak baktığı belirtiliyor. 

Gerrard'ın planlarında yok 

İngiliz basını, Aston Villa Teknik Direktörü Steven Gerrard'ın planlarında Mısırlı futbolcunun bulunmadığını ve devre arasında ayrılık yaşanacağını belirtti. Sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan Trezeguet'nin fiyatının 4-5 milyon Euro seviyelerine kadar indiği belirtiliyor.

Kasımpaşa'da yıldızlaştı

Fatih Terim'in yıldız futbolcunun transferine yeşil ışık yaktığı ve "Eğer sağlamsa alalım" ifadesini kullandığı belirtiliyor. 2017-2019 arasında Kasımpaşa formasıyla 71 maça çıkan 27 yaşındaki Trezeguet 25 gol atarken 17 de asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler