Gerson Rodrigues transferinde son durum! Fenerbahçe...

21.04.2020 - 10:10 | Son Güncellenme: 21.04.2020 - 10:15

Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Gerson Rodrigues ile Türkiye'den hangi kulüpler ilgileniyor? Fenerbahçe futbolcuyu transfer etmek istiyor mu? Futbolcunun Ankaragücü'ne maliyeti ne kadar? Tüm detaylar...

Gerson Rodrigues transferinde son durum! Fenerbahçe...

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Ankaragücü'nde forma giyen Gerson Rodrigues'i transfer etmek istediği gündeme gelmişti. Bir iddia da Ukrayna basınından geldi. Gerson Rodrigues, Fenerbahçe'ye mi transfer olacak? Başka hangi takımlar futbolcuyla ilgileniyor? İşte detaylar... 

Türkiye'de büyük kulüplerin gündeminde

DETAY HABER/AJANSSPOR

Dinamo Kiev forması giyen ve Ankaragücü'nün ligin ikinci yarısında kadrosuna kiralık olarak kattığı Gerson Rodrigues, Türkiye'de büyük kulüplerin de gündeminde.

Ukrayna basını Fenerbahçe diyor...

Ukrayna basını, Fenerbahçe taraftarlarının Gerson Rodrigues'i takımında görmek istediğini ve kulübün de bu yönde çalışmaları olduğunu öne sürdü. 

Gerson Rodrigues kaç gol attı?

Gerson Rodrigues, ligde Fenerbahçe'ye karşı da gol atarken, 7 maçta toplamda 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Gerson'un Ankaragücü'ne maliyeti ne kadardı?

Ankaragücü, futbolcunun yarım sezonluk maliyeti için 500 bin Euro ödeme yaptı. Sözleşmes satın alma opsiyonu bulunmuyor. Dolayısıyla futbolcu sezon sonunda Kiev'e geri dönecek.

Fatih Mert'ten Gerson açıklaması

Futbolcuya Süper Lig'den hangi takımların talip olduğu konusunda Ankaragücü başkanı Fatih Mert'ten Radyospor'a özel bir açıklama gelmişti. 

Fatih Mert: "Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın takip ettiğini duyduk"

Ankaragücü başkanı Mert, "Sadece Gerson Rodrigues değil, Saba ve Konrad Michalak'ı izleyen takımlar vardı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu oyuncuları takip ettiğini duyduk" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler