Gervinho için Başakşehir ve Galatasaray'dan transfer teklifi!

31.07.2018 - 14:02 | Son Güncellenme: 31.07.2018 - 17:02

Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Salim Manav, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Galatasaray'ın transfer gündemine dair bilgiler aktardı. Salim Manav, Gervinho için Başakşehir ve Galatasaray'ın transfer teklifi sunduğunu açıkladı.

Gervinho için Başakşehir ve Galatasaray'dan transfer teklifi!

Radyospor programcısı ve Ajansspor editörü Salim Manav, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Galatasaray'ın transfer gündemine dair bilgiler aktardı. Salim Manav ismi sık sık Başakşehir ve Galatasaray ile anılan Gervinho'nun transferi hakkında konuştu. 

Salim Manav, "Galatasaray ve Başakşehir, menajerler aracılığıyla Gervinho ile görüşmeler yaptı. Gervinho'nun menajeri şu anda İstanbul'da Türkiye'den ise kontak sağladıkları menajer Ceylan Çalışkan. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim onay verirse bu transfer gerçekleşebilir. Bu transferde Gervinho'nun Şampiyonlar Ligi'nde tekrardan forma giymek istemesi en önemli etken. Başakşehir'in de ısrarı devam ediyor. Eğer Gervinho Türkiye'ye gelirse ilk tercihi Galatasaray olacaktır. Gervinho, şu andaki takımı Hebei China Fortune'ye Ayoub El Kaabi transfer olunca gözden çıkartıldı" dedi. 

Kariyerinde Arsenal ve Roma gibi takımlar bulunan 31 yaşındaki Fildişili santrfor geçen sezon Çin ekibi Hebei China Fortune'de 7 maçta görev aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler