Gervinho Türkiye’ye mi geliyor? Menajer Bülent Hatipoğlu açıkladı…

08.05.2018 - 12:17 | Son Güncellenme: 08.05.2018 - 12:17

Gervinho Türkiye’ye mi geliyor? Menajer Bülent Hatipoğlu açıkladı…

Sezon sonu yaklaşırken, kulüplerde transfer çalışmaları hız kazandı. Sezonun kapanmasına 2 hafta kala yapılan çalışmalar, yine yaz döneminin oldukça hareketli geçeceği yönünde…

Daha önce Rolando’nun Türkiye’ye gelmek istediğini ve Galatasaray, Fenerbahçe ile Beşiktaş’la görüşüldüğünü söyleyen Menajer Bülent Hatipoğlu, Fildişi Sahilli yıldız Gervinho ile ilgili olarak da dikkat çekecek ifadeler kullandı.

2018’in Aralık ayında Çin ekiplerinden Hebei China Fortune ile sözleşmesini tamamlayacak 30 yaşındaki golcünün alacaklarına karşılık bonservisini şimdiden eline almak istediğini söyleyen Hatipoğlu, bunu sağlaması halinde Türkiye yolunun açılacağını ifade etti.

Yıldız futbolcu için Türkiye’den bir kulüple görüşeceklerini belirten Hatipoğlu, isim vermekten ise kaçındı.

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Okay Yokuşlu ile ilgili olarak da dikkat çekecek ifadeler kullanan Hatipoğlu, başarılı oyuncunun La Liga’da mücadele eden iki ekip tarafından takip edildiğini ve kendilerinden bilgi istendiğini vurguladı.

Trabzonspor’un yeni sezonda kadroda görmek istemediği Tomas Hubocan’ın da Marsilya’ya döneceğini ve Rolando’nun takımdan ayrılması halinde kadroda yer alacağını belirten Hatipoğlu, aksi durumda Hubocan’ın yeniden kiralanmasının gündeme geleceğini söyledi.

AJANSSPOR ÖZEL / KORAY GEÇGEL

Senin için hazırladığımız haberler