Trabzonspor'da Gervinho'nun sözleşmesi askıya alındı

21.12.2021 - 09:21 | Son Güncellenme: 21.12.2021 - 16:46

Trabzonspor'da, Çaykur Rizespor maçında yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Gervinho ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor'da Gervinho'nun sözleşmesi askıya alındı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Haber Global'de katıldığı canlı yayında konuşan Fildişi Sahilli Gervinho'nun durumu ile ilgili açıklamada bulundu.

Gervinho'nun sözleşmesi askıya alındı

Ağaoğlu, sözleşmeli olan oyuncunun sözleşme fesih maddelerinde uzun süreli sakatlanınca sözleşmesi fesih olur şeklinde bir madde yer almadığını belirterek şöyle konuştu:

"Oyuncuyla beraber sözleşme imzaladınız 'Benim senle işim yok' diyip sırtınızı dönemezsiniz. Trabzonspor büyüklüğünde bir kulübe yakışan davranış değil. Karşılıklı oturulup konuşulur. Lisansı gerekirse askıya alınır. Biz de yabancı hakkını kullanmak için Gervinho ile konuştuk ve sözleşmesini askıya aldı, onun yerine Koaussi ile imzaladık" dedi. 

13 maçta 2 gol ve 1 asist

Sezon başında Serie A ekibi Parma'dan bedelsiz olarak transfer edilen 34 yaşındaki tecrübeli yıldız, bordo mavili kulüpte sakatlanıncaya kadar 13 maçta forma giydi. Gervinho bu maçlarda 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Arsenal ve Roma'da forma giydi

Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da 88 kez forma giyen Gervinho, kariyerinde Parma'nın yanı sıra Arsenal, Roma ve Lille gibi Avrupa'nın önemli takımlarında forma giydi. Tücrebeli futbolcunun güncel piyasa değeri 1,5 milyon euro.

Senin için hazırladığımız haberler