Gheorghe Hagi İle Florinel Coman'a Ödül Geldi! Ayın Teknik Adamı...

04.05.2023 - 11:45 | Son Güncellenme: 04.05.2023 - 11:59

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Gheorghe Hagi, Romanya Ligi'nde ayın teknik adamı seçilirlen Florinel Coman'da ayın oyuncusu seçildi. İşte detaylar...

Gheorghe Hagi İle Florinel Coman'a Ödül Geldi! Ayın Teknik Adamı...

AJANSSPOR HABER

Romanya'nın Farul Constanta takımını yöneten Gheorghe Hagi, ülkesinde ayın teknik adamı ödülü aldı. Hagi'nin yanı sıra FCSB takımında bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın dikkatlerini çeken Florinel Coman'da ödül alan isimler arasında yer aldı. Detaylar...

Gheorghe Hagi, ayın teknik adamı seçildi

Gazeta tarafından verilen ödüllerde Nisan aynını en iyileri seçildi. Adaylar arasında yer alan 58 yaşındaki teknik adam Gheorghe Hagi, ayın antrenörü oldu. Hagi, ödül gecesine katılarak verilen ödülü aldı. 

Nisan Ayının Oyuncusu Florinel Coman oldu

Florinel Coman, 5 oyuncusunun gösterildiği ödül töreninde en fazla oy alan isim oldu. Coman, Gazeta'nın verdiği Nisan Ayının Oyuncusu ödülünü kazandı. 25 yaşındaki oyuncu ödül töreninde Marius Stefanescu (Sepsi), Stefan Tarnovanu (FCSB), Aurelian Chitu (FCU Craiova) ve Andrea Compagno ile yarışmıştı.

İlgini Çekebilir
Milot Rashica, Galatasaray'da kalacak mı? Menajeri açıkladı...
Habere Git

Hagi'nin öğrencisiydi

Gheorghe Hagi'nin sahibi olduğu Viitorul, altyapısında yetişen ve daha sonra FCSB takımına transfer olan Coman, ödül sonrasında efsane oyuncuyla birlikte poz verdi. 

Florinel Coman'ın istatistikleri

Bu sezon FCSB takımıyla şampiyona gruplarında 6 karşılaşmada görev alan Florinel Coman, 3 gol atarken 1 asist yapma başarısı elde etti. 25 yaşındaki oyuncu ligde ise 25 karşılaşmada 4 gol atarken 4 asist yapma başarısı gösterdi. Konferans Ligi elemelerinde ise 5 maçta 2 gol 2 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler