Rachid Ghezzal, antrenmanlarına devam ediyor

İsa Kethüda
28.07.2021 - 17:06 | Son Güncellenme: 28.07.2021 - 21:31

Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal, Leicester City'nin bugünkü antrenmanında yer aldı. İşte detaylar...

Rachid Ghezzal, antrenmanlarına devam ediyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Beşiktaş'ın görüşmelerini sürdürdüğü ve Galatasaray'ın da transferinden vazgeçtiği Rachid Ghezzel, Leicester City'nin bugünkü antrenmanında yer aldı.

Kamp kadrosuna alınmadı

Bilindiği üzere 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun Leicester City'nin yeni sezon öncesi 25 kişilik kamp kadrosuna alınmadığı iddia edilmişti. 

Leicester City'nin gelecek maçları

Tilkiler bugün hazırlık maçında Wycome ile saat 21:30'da karşı karşıya gelecek. İngiliz ekibi 31 Temmuz'da Queens Park Rangers, 4 Ağustos Çarşamba Villarreal ve 7 Ağustos Cumartesi günü ise Community Shield finalinde Manchester United ile karşılaşacak.


Wycombe maçına 11 başlıyor

Leicester City'nin 11: Iverson, Ricardo, Fofana, Çağlar, Thomas, Ghezzal, Ndidi, Soumare, Maswanhise, Daka, Vardy

Ahmet Nur Çebi: Ghezzal'ı alırsak tehlikeye mi sokacağız Beşiktaş'ı?

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ghezzal'ın transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Çebi, "Biz şimdi Ghezzal'ı alırsak tehlikeye mi sokacağız Beşiktaş'ı. Ghezzal'ın serbest olması centilmenliğe aykırı olmayı gerektirmez.

"Hem Ghezzal’la hem de Rosier’le birçok yere geldik"

Henüz atılmış imzalar yok ama işin sonuna gelindi. Hem Ghezzal’la hem de Rosier’le birçok yere geldik. Ama son imzalar önemli. Oldu diyebilmemiz için imzaları atmamız gerekiyor" dedi.  

Burak Elmas: "Transferi yapmama kararı aldık"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas da, Cezayirli yıldız hakkında konuştu. Elmas, "Ghezzal'ı hocamız çok istedi. Primleriyle birlikte, masada 3.8 milyon Euro vardı. Bir-iki aylık takdir için Galatasaray'ın geleceğine büyük bir yük olacak transferi yapmama kararı aldık" şeklinde konuştu. 

Geçen sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam eden 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon forma giydiği 35 maçta 8 gol ve 18 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler