Ghezzal Beşiktaş’taki geleceğini değerlendirdi

13.04.2021 - 01:01 | Son Güncellenme: 13.04.2021 - 01:11

Beşiktaş’ın Leicester City’den kiraladığı futbolcusu Rachid Ghezzal, son maçlarda attığı golleri yorumlarken, kalıp kalmayacağı hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Ghezzal Beşiktaş’taki geleceğini değerlendirdi

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de Beşiktaş'ın son 2 maçına golleri ile damga vuran Rachid Ghezzal’dan flaş açıklamalar geldi. beIN Sports Fransa’ya konuşan Cezayirli futbolcuya, Alanyaspor ve Erzurumspor’a attığı goller soruldu.

'Erzurumspor'a tam zamanında gol attım'

Siyah beyazlı futbolcu, “Erzurumspor maçında tam zamanında bir gol attım. Maç kilitlenmişti. Aslında çok iyi oynamıyordum ama kaleci bu şutu beklemiyordu ve güzel bir gol oldu” dedi.

'Kalecilerle anlaştım sanacaklar'

Üç gün önce de Alanyaspor’a uzaktan güzel bir gol attığını vurgulayan Ghezzal, “Bu gollerden sonra insanlar rakip kalecilerle anlaştığımı düşünebilir” diyerek espri yaptı.

'Beşiktaş'la geleceğimi konuşmadık'

Başarılı kanat oyuncusu siyah beyazlı taraftarların merak ettiği takımda kalıp kalmayacağı konusunda ise şunları söyledi: “Şimdilik bunu konuşmadık. Beşiktaş’ta satın alma opsiyonu olmadan kiralığım.

'Beşiktaş'ta kalmak isterim'

Hala Leicester City'e ait bir futbolcuyum. Kulübümle 1 yıl daha sözleşmem var. Geleceğim ne olur bilemiyorum, bakarak göreceğiz. Ama burada kalmak beni mutlu eder. Çünkü Beşiktaş’ta kendimi yeniden kanıtladım.”

'Çifte kupa harika olur'

Rachid Ghezzal röportajında ayrıca, şu an için şampiyonluğa odaklandığını ifade ederek, “Kupada da final oynayacağız. Bu sezon çifte kupa kazanabilirsek bizim için harika olur" yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler