Ghezzal en büyük isteğini açıkladı!

06.06.2021 - 21:09 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 21:14

Beşiktaş’ın bonservisi Leicester City’nin elinde bulunan futbolcusu Rachid Ghezzal, transferi için gönlünden geçeni dile getirdi. Detaylar haberimizde...

Ghezzal en büyük isteğini açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda en büyük pay sahibi isimlerden biri olan Rachid Ghezzal, geleceği hakkında konuştu. Siyah-beyazlı kulüpteki kiralık süresi tamamlanan yıldız futbolcunun bonservisi Leicester City’de. Dolayısıyla transferi için gözler de bu kulübün vereceği kararda. 

Futbol hayatını Türkiye'de sürdürmek istiyor

Halen kampında bulunduğu Cezayir Milli Takımı’nda açıklamalarda bulunan Ghezzal, kariyerine Türkiye'de devam etmek istediğini söyledi. Ülkesinin ulusal televizyonuna röportaj veren kanat oyuncusu şu ifadeleri kullandı:

'Beşiktaş ile Leicester'ın anlaşmasını isterim'

"Gelecek sezon için Beşiktaş'ta kalacağımın garantisini veremiyorum. Çünkü Leicester City ile Beşiktaş henüz aralarında anlaşmadı. Ancak ben anlaşma sağlamalarını çok isterim.”

'Milli takımı Beşiktaş'a borçluyum'

Milli Takım’a da Beşiktaş’taki performansı sayesinde tekrar seçildiğini vurgulayan Ghezzal, “Bundan sonra da en iyisini yapabilmek için istikrara ihtiyacım var. Milli Takım'da da önümüzdeki dönemde çok önemli maçlar oynayacağız. Bu karşılaşmalarda yer almak istiyorum” dedi.

 

'Fiorentina ve Leicester'da hak etmiyordum'

Cezayir televizyonuna bir de itirafta bulunan yıldız futbolcu, “Daha önce Fiorentina ve Leicester’da oynarken milli takıma seçilmeyi hak etmedim. Ama Beşiktaş’ta bunu hak ettim. Bu yüzden takımımda kalıp istikrarlı çizgime devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Beşiktaş'ta 25 gole katkı verdi

Rachid Ghezzal, Süper Lig başladıktan sonra geldiği Beşiktaş’ta toplam 31 maça çıkarken, 8 gol ve 17 asistle kariyerinin en iyi sezonlarından birine imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler