Rachid Ghezzal, Mehmet Demirkol’un Haberini Fake Diyerek Yalanladı

Feride Kara
10.10.2022 - 20:27 | Son Güncellenme: 10.10.2022 - 23:13

Beşiktaşlı Rachid Ghezzal, ünlü yorumcu Mehmet Demirkol’un Valerien Ismael’i yönetime şikayet ettiği haberini yalanladı. Demirkol da Ghezzal’a anında cevap verdi.

Rachid Ghezzal, Mehmet Demirkol’un Haberini Fake Diyerek Yalanladı

AJANSSPOR-HABER

Socrates derginin ünlü yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş’ın koşmaya ve uzun topa dayalı oyun sistemini eleştirdi. Demirkol, Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael’in transfer ettiği futbolcuların bile kendisinden şikâyetçi olduklarını söyledi. Demirkol, yorumunda bu konuda somut bir örnek de vererek, “Ghezzal gitti yönetimle konuştu” dedi. 

Ghezzal Instagram’dan Demirkol’a cevap verdi

Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran bu yorum üzerinde siyah beyazlıların yıldız oyuncusu Rachid Ghezzal kendi Instagram adresinden bir açıklama yaptı. Cezayirli kanat oyuncusu, Mehmet Demirkol’un yorumunu üzerine “Fake” yani “Yalan” yazarak hem Türkçe hem İngilizce paylaşım yaptı. 

 Ghezzal’dan Demirkol’a “Yalan”

30 yaşındaki Ghezzal, “Yalan haber!! Ben ve tüm takım arkadaşlarım hocamız, teknik ekip ve yönetim ile bir bütünüz. Hedeflerimize ulaşmak için hep beraber çok çalışıyoruz, bunu yapmak için tüm taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi. 

Mehmet Demirkol haberini geri çekti

Ghezzal’ın bu açıklamasından sonra gözler Mehmet Demirkol’a çevrildi. Ünlü yorumcu da Ghezall’ın kendisini yalayan paylaşımınna Twitter hesabına koyup, koyarak çok hızlı şekilde cevap verdi. Demirkol, “Öyle diyorsa öyledir. Haberimi geri çekiyorum” diye yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler