Beşiktaşlı Rachid Ghezzal Fenerbahçe Derbisi ve Şampiyonluk İhtimaller Hakkında Konuştu

Burak Alaca
30.03.2023 - 16:36 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 17:03

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe derbisi ve takımın şampiyonluk hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı Rachid Ghezzal Fenerbahçe Derbisi ve Şampiyonluk İhtimaller Hakkında Konuştu

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Süper Lig'de oynanancak kritik Fenerbahçe derbisi öncesi basın mensuplarının sourlarını yanıtlıyor.

"Yüzde 100'ümüzü vereceğiz"

Derbinin öneminden bahseden Cezayirli yıldız, sakatlıktan döndüğünden beri durumunun hızla gittiğini "Çok önemli bir maça çıkacağız. Derbiler her zaman önemlidir. Yüzde 100'ümüzü vereceğiz. Sakatlıktan döndüğümden beri iyiye gidiyorum, form durumum yükseliyor" cümleleri ile ifade etti.

"Taraftarımızı 3 puanla sevindirmek istyioruz"

Deplasmandaki derbiden galibiyetle dönüp taraftarlarını mutlu etmek istediklerini belirten Ghezzal "Taraftarımızın deplasmanda bizlerle beraber olamayacağı kötü bir şey. Zannedersem güvenlik gereği. Böyle olması daha güvenli oluyor galiba bilmiyorum. Ama biz 3 puan alarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal gelişmesi!
Habere Git

"Gerçek Ghezzal'ı göstermeye çalışacağım"

Sezonun büyük kısmını sakatlık nedeniyle kaçıran başarılı kanat oyuncusu sezonun kalan kısmında gerçek seviyelerine çıkmak istediğini "Hocamızla iletişimimiz çok iyi. Sürekli bana sorular soruyor. Nasıl hissettiğimi soruyor. Sakatlıktan sonra da hep takip etti. Uzun bir sakatlıktan döndüm. Sezonun bitmesine 9-10 maç kadar var. Gerçek seviyeme ulaşmayı hedefliyorum. Gerçek Ghezzal'ı göstermeye çalışacağım" cümleleriyle ifade etti.

"Şu an iyiyim"

Kasım ayında sağ ayağından bir ameliyat geçiren oyuncu "Çok zorlu bir ameliyat değildi. Uzmanına yapılması gereken bir ameliyattı. Her sakatlık dönüşü olduğu gibi zaman içinde iyiye gittim. Şu an için iyiyim" dedi.

"Dışarıda olmak kötü bir histi"

Sakatlığı süresince futboldan uzak kalan yıldız bu döneme ilişkin "Futbol oynarken en kötü şey işinizi yapamıyor olmaktır. Kötü bir histi dışarıda olmak. Takımın dışında kaldığınızda sevdiğiniz şeyi yapamazsınız. Şu an arkadaşlarımla maça çıkabildiğim için mutluyum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
İlk 11'ler belli oldu! Şenol Güneş'ten Ghezzal kararı...
Habere Git

"Hatay ve Gaziantep maçlarında bir değişim olursa hedefleriz"

Şampiyonluk ile iligli yöneltilen soruya ise 31 yaşındaki yıldız "Zor bir konu. Bir fark olur muydu bilmiyorum. Biz Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe de Galatasaray'ı kovalıyor. Elimizden geleni yapıp, matematiksel olarak işler nereye gidiyor ona bakacağız. Hatay ve Gaziantep maçlarındaki durumla ilgili bir değişim olursa biz de herkes için bunu yapmayı hedefleriz" yanıtını verdi.

"Taraftara 3 puanı hediye edeceğiz"

Bu sezon evlerindeki önemli maçlardan istedikleri sonuçları elde edemediklerini belirten Ghezzal "Bu maçta puanlar kazanmak hedefimiz. Bu sezon ne yazık ki iç sahada önemli maçlarımızı kazanamadık. İnşallah bu hafta sonu taraftara 3 puan hediye edeceğiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler