Ghezzal için top artık Leicester’da! Görüşmeler sonuçlandı

10.07.2021 - 00:16 | Son Güncellenme: 10.07.2021 - 00:21

Transfer haberleri… Beşiktaş’ın kadrosunda tutmak için büyük uğraş verdiği Rachid Ghezzal’in menajeri ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı.

Ghezzal için top artık Leicester’da! Görüşmeler sonuçlandı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’ta bilmeceye dönen Rachid Ghezzal konusu mutlu sonla noktalanmak üzere. Siyah-beyazlılar Önceki gün Cezayirli yıldızın menajeri Anoir Fazuli ile masaya oturmuştu. Yapılan görüşme sonrası farklı iddialar paylaşıldı.

'Beşiktaş, Ghezzal ile anlaştı'

Ancak bugün gelen haberler Beşiktaşlı taraftarları sevindirecek cinsten. TRT Spor'da yayınlanan 'Gündem Futbol Transfer’ programında konuşan gazeteci Fatih Doğan, "Beşiktaş, Ghezzal ile anlaştı” bilgisini verdi.

Ghezzal, Leicester'dan kolaylık isteyecek

Deneyimli gazeteci, “Ghezzal, Leicester City ile ilk görüşmeyi yapacak ve 'Beşiktaş ile anlaştım, bana kolaylık sağlayın' diyecek. Şimdi top diğer tarafta. Görüştüğüm bir yönetim kurulu üyesi de 'Ghezzal'dan haber bekliyoruz, gelişmeler olumlu' dedi" şeklinde konuştu.

Beşiktaş bonservisini alacak

Yine A Spor’da da Beşiktaş’ın Rachid Ghezzal ile anlaşma sağladığı duyuruldu. Buna göre siyah-beyazlılar, yıldız futbolcunun bonservisini elinde tutan Leicester'a teklif yapacak. Ghezzal’in menajeri Fazuli, görüşmelerde İngiliz kulübünün 2.5 ile 3.5 milyon Euro arası bir bonservis bedeli istediğini ifade etti. 

Süper Lig'de 25 gole katkı sağladı

Siyah-beyazlıların da futbolcunun kendilerini isteme avantajını kullanarak transferi bu rakamlara bitirmesi bekleniyor. Rachid Ghezzal geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymiş ve Süper Lig'de 31 maçta 8 gol, 17 asist üreterek şampiyonluk yolunda kilit bir performansa imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler