Rachid Ghezzal'dan Sergen Yalçın, Önder Karaveli ve Bafetimbi Gomis Yorumu!

29.01.2022 - 15:21 | Son Güncellenme: 29.01.2022 - 19:15

Beşiktaş'ın futbolcusu Rachid Ghezzal, açıklama yaptı. Oyuncu, Sergen Yalçın, Önder Karaveli ve "Come to Beşiktaş" dediği Bafetimbi Gomis hakkında konuştu.

Rachid Ghezzal'dan Sergen Yalçın, Önder Karaveli ve Bafetimbi Gomis Yorumu!

Beşiktaş'ın yıldız kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, beIN Sports'a konuştu. Ghezzal, istifa ederek Siyah-Beyazlı takımdaki teknik direktörlük görevinden ayrılan Sergen Yalçın ve yerine getirilen Önder Karaveli hakkında değerlendirme yaparken, Galatasaray'ın gündeminde olan Bafetimbi Gomis'in Instagram paylaşımına geçtiğimiz gün yaptığı yorumun açıklamasını yaptı.

"Kazanabileceğimiz her şeyi kazandık"

Geçen sezon gelen lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası hakkında konuşan Rachid Ghezzal, "Geçen sene çok harika bir sezondu. Kazanabileceğimiz her şeyi kazandık. Bazen işler bu şekilde olabiliyor. Bu sezon da hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

"Ofansif anlamda zorluklar yaşıyoruz"

Artık rakiplerin kendisini daha iyi tanıdığını ve bu nedenle hücumda zorlandığını dile getiren yıldız oyuncu, "Bu sezon ofansif anlamda zorluklar yaşıyoruz. Beni artık daha iyi tanıyorlar. Topu sol ayağıma aldığımda daha iyi marke edildiğimi hissedebiliyorum. Belki yeni yöntemler denemeliyiz. Erkenden bitireceğimiz maçları bu yüzden bitiremedik ve puan kayıpları yaşadık." şeklinde konuştu.

Gomis'e yaptığı 'Come to Beşiktaş' yorumu

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Batefimbi Gomis'in Instagram paylaşımına yaptığı 'Come to Beşiktaş' yorumu hakkında açıklama yapan Ghezzal, "Gomis, benim için bir abi gibi. Lyon'da oynadığımız dönemde benimle ve kariyerimle çok ilgilendi. Suudi Arabistan'da çok iyi işler yaptı. Instagram'da paylaşımını görünce, taraftarın sevdiği bu sloganı yazmış bulundum ama tabii ki bunu yönetim tarafına sormak lazım." dedi.

"Sergen Hoca'nın bizlere verdiği duygu çok yardımcı oldu"

Geçen sezon çifte kupayı elde eden Beşiktaş'ın başında olan Sergen Yalçın için konuşan yıldız oyuncu, "Sergen Hoca, Murat Hoca ve tüm ekibiyle beraber geçen sene harika şeyler yaşadık. Bu sezonki zorluklardan bir türlü çıkamadık. Şu anda yeni bir hocamız var. Ona da yardım etmemiz gerekiyor. Sergen Hoca'nın bizlere verdiği özgürlük duygusu, baskıyı hissetmeme duygusu, bize çok yardımcı oldu." ifadelerini kullandı.

"Onun sayesinde asla bir stres yaşamadık"

Sergen Yalçın sayesinde stres yaşamadıklarını ve bunun şampiyonluğu getirdiğini söyleyen Ghezzal, "Sergen Yalçın, kulüp için elinden geleni yapma duygusunu bizlere aşılamıştı. Geçen sene sonlara doğru işler zorlaşmaya başlamıştı. Galatasaray puan olarak gittikçe bizlere yaklaşıyordu ama onun sayesinde asla bir stres yaşamadık. Bu sayede şampiyonluğu yaşadık." şeklinde konuştu.

"Önder Hoca ile iletişimimiz gayet iyi"

Sergen Yalçın'ın istifasından sonra göreve getirilen Önder Karaveli hakkında düşüncelerini dile getiren 29 yaşındaki futbolcu, "Kötü gidişatın üstüne bu değişikliği yaşadık. Belki biraz toparlanmış gibi duruyoruz şu an. Hocamız idmanlarda farklı şeyler deniyor. Daha iyisini yapabilmek için zamanımız var. Önder Hoca ile iletişimimiz gayet iyi." dedi.

"Biraz zamana ihtiyacı olabilir"

Göreve yeni gelen her teknik direktör gibi Önder Karaveli'nin de zamana ihtiyaç duyguğunu vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Kaybettiğimiz özgüvenimizi geri kazanmamız için bize çok yardımcı oluyor. Birbirimizi daha iyi yapmak için çalışıyoruz. Her hocanın kendi taktiksel anlayışını takıma monte etmesi için biraz zamana ihtiyacı olabilir" ifadelerini kullandı.

Ghezzal'ın bu sezonki performansı

9 Mayıs 1992 doğumlu Rachid Ghezzal, Fransa'nın Olympique Lyon takımında futbola başladı. Monaco, Leicester City ve Fiorentina gibi takımlarda forma giyen tecrübeli oyuncu, Beşiktaş ile ilk olarak 2020'de sözleşme imzaladı. Kiralık oynadığı sezonda lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan Ghezzal, Süper Lig'de asist kralı oldu.

Bu sezonki grafiğinde düşüş gözlemlenen Cezayirli kanat, Beşiktaş ile 26 karşılaşmada forma giydi. Çıktığı maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran yıldız futbolcu, 1 defa da takım arkadaşlarına go pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler