Rachid Ghezzal'dan Sistem Açıklaması: "En Uygun Mevkii Burası"

İsa Kethüda
24.07.2022 - 10:31 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 10:37

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş forması giyen Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal, Valerien Ismael’in 3-4-1-2 sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Detaylar.

Rachid Ghezzal'dan Sistem Açıklaması: "En Uygun Mevkii Burası"

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Rachid Ghezzal, 3-4-1-2 oyun anlayışı ile ilgili açıklamalar yaptı. Cezayirli oyuncu, "Oyun stilime en uygun mevkii burası" dedi.

Sistem 3-4-1-2 olarak güncellendi

Fanatik'te yer alan habere göre; Kara Kartal’daki görevine geçen sezonun son haftalarına doğru başlayan teknik direktör Valerien Ismael, 3-4-3 oyun anlayışıyla takımını düzenlemişti. Fransız çalıştırıcı, yeni sezon öncesinde bu planlamasını daha önce zaman zaman uygulamaya koyduğu 3-4-1-2 olarak güncelledi. Bu doğrultuda takımın en önemli isimlerinden biri olan Rachid Ghezzal, sağ önden forvet arkası pozisyonuna geçiş yaptı.

Ghezzal, Ismael’le görüştü

Cezayirli yıldız, bu görev değişikliğiyle ilgili olarak teknik direktör Valerien Ismael’le görüştü. Sanılanın aksine yeni bölgesinde mutlu olduğunu söyleyen Ghezzal, “Oyunun merkezinde kendimi daha başarılı buluyorum. Çünkü daha fazla topla buluşma şansım oluyor.

Ben, toplu oyunda etkili olabilen teknik bir futbolcuyum. Oyun içinde merkezde olmama rağmen artık her iki kanatta da yer alabileceğim. Oyun stilime en uygun mevkii burası” ifadelerini kullandı.

Geçen sezonki performansı

30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, geçen sezon siyah-beyazlı takımla çıktığı 43 maçta 5 gol ve 7 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler