Ghezzal’e Fransız kalmadılar! Kartal’ın asist kralı elden kaçabilir

12.05.2021 - 16:55 | Son Güncellenme: 12.05.2021 - 17:04

Kiralık olarak geldiği Beşiktaş’ta asistleri ve kritik golleriyle taraftarın gözdesi olan Rachid Ghezzal’e Lyon’dan transfer teklifi.

Ghezzal’e Fransız kalmadılar! Kartal’ın asist kralı elden kaçabilir

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Beşiktaş’ın sezon başında Leicester City’den kiraladığı Rachid Ghezzal gösterdiği performansla takımını sırtladı. Şu ana kadar 17 asist yaparak Süper Lig’in açık ara lideri olan Cezayirli futbolcu, son haftalarda attığı gollerle de dikkat çekiyor. 

Son maçlarda golcülüğünü konuşturuyor

Aboubakar’ın sakatlığı nedeniyle hücumda büyük sıkıntı yaşayan Kara Kartal’ın Fatih Karagümrük ile oynadığı son karşılaşmada ve öncesindeki Galatasaray derbisinde goller Ghezzal’den geldi.     

 

Lyon'un yakın takibinde

Böylece ligde 7 kez fileleri havalandıran yıldız son 2 golüyle siyah-beyazlılara puan kazandırmasa bile performansıyla Avrupa’da da yakın takibe alındı. Fransız basınında çıkan habere göre, Rachid Ghezzal’e Olympique Lyon ciddi biçimde talip oldu.

Depay'ın yerine düşünüyorlar

Le Quotidien du Sport’un haberinde, Fransız ekibinin Barcelona’ya gitmesi beklenen Memphis Depay’ın yerini Ghezzal ile doldurmayı planladığı vurgulandı. Eski bir Lyon’lu olan Rachid Ghezzal’in, Fransa’daki takımına geri dönmesinin güçlü bir seçenek olduğu ifade edildi.   

Leicester'a 5 milyon Euro teklif edecekler

İddiaya göre, Olympique Lyon eski futbolcusu için bonservisini elinde bulunduran Leicester City’ye 5 milyon Euro teklif edecek. Ghezzal bilindiği gibi satın alma opsiyonu bulunmayan bir anlaşma ile kiralanmıştı. 

Beşiktaş'tan hamle gelecek mi?

Siyah-beyazlı yöneticiler, Rachid Ghezzal’in önümüzdeki sezon da takımda kalmasını istediklerini dile getirirken, henüz kulüpler arasında somut bir adım atılmadı.

29 yaşındaki Rachid Ghezzal'in bonservisini elinde bulunduran Premier Lig ekibi Leicester City ile sözleşmesi ise 2022 yazında bitiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler