Rachid Ghezzal'ın Sahalardan Kaç Hafta Uzak Kalacağı Belli Oldu

27.02.2023 - 12:32 | Son Güncellenme: 27.02.2023 - 12:42

Spor Toto Süper Lig’in 14. hafta erteleme maçında Antalyaspor ile berabere kalan Beşiktaş'ta maç öncesi sakatlanan Ghezzal'ın kaç hafta sahalardan uzak kalacağı belli oldu.

Rachid Ghezzal'ın Sahalardan Kaç Hafta Uzak Kalacağı Belli Oldu

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta erteleme müsabakasında Beşiktaş, Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Siyah-beyazlılarda Rachid Ghezzal, karşılaşma öncesi ısınma esnasında sakatlandı.

Ghezzal'ın yerine Alli oyuna girdi

Teknik Direktör Şenol Güneş, yaşanan bu olayın üzerine Cezayirli yıldız oyuncunun yerine Dele Alli'yi 11'de sahaya sürdü.

Ligde son oynanan Sivasspor mücadelesinin son dakikasında oyuna giren Ghezzal, verilen arada Ümraniyespor ve Eyüpspor'la oynanan hazırlık maçlarında görev yapmıştı.

İlgini Çekebilir
Trabzonsporlu yıldıza talip çıktı!
Habere Git

En son 16 Ekim'de oynanan ve 2-2 biten Trabzon derbisinde 11'de sahaya çıkan Ghezzal, bu sezon 6 maçta oynarken 2 gol attı, 1 de asist yaptı.

Ghezzal 2 hafta yok

TRT Spor'da yer alan habere göre, Cezayirli yıldızın kaç hafta sahalardan uzak kalacağı belli oldu. Buna göre Ghezzal'ın yaklaşık olarak 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Ghezzal 19 maç kaçırdı

30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bu sezon sakatlığı nedeniyle 19 karşılaşmada forma giyemedi. Ghezzal çıktığı 6 maçta ise 2 gol ve 1 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler