Ghezzal’in menajeri konuştu: “Teklifi dinlemek bile istemedi…”

17.06.2021 - 18:50 | Son Güncellenme: 18.06.2021 - 01:41

Transfer haberleri... Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal gizemi büyüyor. Futbolcunun menajeri, transfer tekliflerine dair bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Ghezzal’in menajeri konuştu: “Teklifi dinlemek bile istemedi…”

AJANSSPOR - DIŞ HABER

 

Beşiktaş'ın şampiyonluğundaki pay sahiplerinden Rachid Ghezzal, kariyer planlamasını yine Beşiktaş üzerine inşa ediyor. Ghezzal'in menajeri, Al-Nasr ekibinden oyuncusuna teklif geldiğini ileri sürdü.

Değerini ikiye katladı, albenisini artırdı

Geçtiğimiz sezon, Beşiktaş'la 35 maça çıkıp 8 gol, 18 asistlik performansıyla yıldızlaşan Ghezzal; Transfermarkt verilerine göre değerini ikiye katladı. 29 yaşındaki oyuncu, sezon başında 5,5 milyon Euro piyasa değerine sahipken; Beşiktaş'ta geçirdiği bir sezonun ardından 12 milyon Euro'ya fırladı. Cezayir asıllı futbolcu için son olarak Al Nasr iddiası gündeme geldi.

İlgini Çekebilir
Al Nassr'dan Rachid Ghezzal açıklaması
Habere Git

"Beşiktaş'ta kalmak istiyor..."

Suudi Arabistan'da Rachid Ghezzal seslerinin yükselmesi üzerine oyuncunun menajeri, ülke basınından Al Marsad Sports'a konuştu. Ghezzal'in menajeri: "Al Nassr'dan teklif aldık ama anlaşmaya varamadık. Çünkü Ghezzal, Beşiktaş'ta kalmak istediği için Al Nassr'ın teklifini dinlemek bile istemedi." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz haftalarda önce Anderson Talisca'yı, sonra Aboubakar'ı transfer eden Al Nasr, bu kez Rachid Ghezzal'in peşine düştü. Başkent Riyad ekibinde Nordin Amrabat ve Maicon gibi yolu daha önce Türkiye'den geçen isimler de yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler