Rachid Ghezzal'ın oğlu ile kayınvalidesi trafik kazası geçirdi

Akın Ungan
16.08.2023 - 17:03 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 17:10

Beşiktaş, yıldız futbolcu Rachid Ghezzal'ın oğlu ile kayınvalidesinin Frasa'da trafik kazası geçirdiğini ve Ghezzal'ın Fransa'ya gittiğini açıkladı.

Rachid Ghezzal'ın oğlu ile kayınvalidesi trafik kazası geçirdi

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, Fransa'dan kötü bir haber aldı. 31 yaşındaki futbolcunun oğlu ile kayınvalidesi Fransa'da bir trafik kazası geçirdi.

Hayati tehlikesi yok

Fransa'dan gelen kötü haberde tek sevindirici yan ise Rachid Ghezzal'ın oğlunun ve kayınvalidesinin hayati tehlikesinin bulunmaması oldu.

Ghezzal Fransa'ya gitti

Beşiktaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Rachid Ghezzal'ın trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan oğlu ve kayınvalidesinin tedavi süreci için Fransa'ya gittiğini bildirdi.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal'dan Aslan'a 007 James Bond filmi!
Habere Git

Beşiktaş'tan açıklama

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Futbolcumuz Rachid Ghezzal’ın oğlu ile kayınvalidesinin Fransa’da trafik kazası geçirdiklerini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ghezzal, hayati tehlikeleri bulunmayan oğlu ile kayınvalidesinin tedavi süreçlerini takip etmek üzere Fransa’ya gitmiştir. Rachid Ghezzal’ın oğlu ile kayınvalidesine acil şifalar diler, Ghezzal ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz"

Sakatlıktan sonra dönemedi

Geçen sezonun başında sakatlanan ve uzun süre formasından uzak kalan Rachid Ghezzal, bu sezon başında da tam anlamıyla geri dönemedi. Sakatlığı devam eden oyuncu, sezon öncesi kampında takımla beraber verimli şekilde çalışamadı. Cezayirli yıldız, Siyah-Beyazlılar'ın oynadığı Avrupa maçlarını ve ligde çıkılan ilk maçı kaçırdı.

Senin için hazırladığımız haberler