Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal sakatlandı!

İsa Kethüda
07.05.2024 - 21:56 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 23:56

Son dakika haberleri. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında MKE Ankaragücü ile Tüpraş Stadı'nda karşılaşan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal sakatlandı.

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal sakatlandı!

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında MKE Ankaragücü ile Tüpraş Stadı'nda karşılaşan Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor.

Rachid Ghezzal sakatlandı

Siyah-Beyazlı takımda Rachid Ghezzal mücadelenin 62. dakikasında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Cezayirli yıldızın yerine Alex Oxlade-Chamberlain oyuna dahil oldu.

Bu sezon sakatlık nedeniyle 13 maç kaçırdı

Sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan 31 yaşındaki sağ kanat futbolcusu, bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 13 maçta forma giyemedi.

Bu sezonki performansı

Siyah-Beyazlı takım ile bu sezon toplamda 32 maça çıkan Ghezzal 1 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 

Yönetimin teklifini reddetmişti

Yıllık 2.2 milyon Euro kazanan Cezayirli futbolcu, Beşiktaş yönetiminin "opsiyonu kaldıralım" teklifini reddetmişti. Ghezzal'ın sözleşmesi 20 maçta oynaması halinde sözleşmesi aynı koşullarda 1 yıl daha uzayacaktı. 31 yaşındaki futbolcu sözleşmesine bağlı kalacağını yönetime iletmişti.

Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ı 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Leicester City'den kadrosuna dahil etmişti.

Beşiktaş'tan Ghezzal açıklaması

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta, sakatlanarak oyundan çıkan Rachid Ghezzal’ın tam durumunun ise yarın yapılacak kontroller sonrasında belli olacağını belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler