Gianluigi Donnarumma Juventus'a, Maignan Milan'a

İsa Kethüda
27.04.2021 - 17:11 | Son Güncellenme: 27.04.2021 - 17:14

İtalya Ligi ekiplerinden Milan'ın, Gianluigi Donnarumma'nın yerine Mike Maignan'ı düşündüğü, Donnarumma'nın ise sezon sonunda ücretsiz olarak Juventus'a transfer olacağı iddia edildi.

Gianluigi Donnarumma Juventus'a, Maignan Milan'a

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus, AC Milan forması giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan kaleci Gianluigi Donnarumma'yı kadrosuna katmak üzere.

Donnarumma teklifi kabul etmedi

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Milan'ın, kaleci Gianluigi Donnarumma'ya yıllık 8 milyon Euro teklif ettiği ancak bu teklife olumsuz yanıt verdiği belirtildi.

Juventus'tan 10 milyon Euro'luk teklif

22 yaşındaki kalecinin Milan'ın teklifine olumsuz yanıt vermesinin ardından Juventus'un Donnarumma'ya yıllık 10 milyon Euro gibi bir teklif yaptığı ve sezon sonunda ücretsiz olarak siyah-beyazlı takıma transfer olacağı iddia edildi.

Milan, Mike Maignan ile ilgileniyor

Gianluigi Donnarumma ile sözleşme uzatamayan Milan'ın ise Fransa Ligi ekiplerinden Lille'de bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan kaleci Mike Maignan ile ilgilendiği ve Fransız kaleci için bonuslar hariç 15 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu öğrenildi. 

25 yaşındaki kaleci 2015 yılında PSG'den Lille'e transfer olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler