Giannakopoulos mekan basınca...

11.06.2020 - 11:40 | Son Güncellenme: 11.06.2020 - 11:44

Giannakopoulos mekan basınca...

Yaklaşık 100 kadar taraftarın evine saldırdığı Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos'un, olaydan önce "Gate13" adlı taraftar grubunun liderlerinden birinin restoranını bastığı belirtildi.  

Düzenlediği basın toplantısında, "25 milyon Euro'yu veren kulübün yeni sahibi olacak" ifadelerini kullanan kulübün sahibi ve başkanı Dimitris Giannakopoulos'un evine yaklaşık 100 taraftar baskın düzenlerken, söz konusu kişilerin Pana'nın meşhur taraftar grubu "Gate13"ün üyeleri olduğu belirtilmişti.

Yunan basınında yer alan habere göre ise, taraftarların saldırısının altında başka bir sebep daha yatıyor. 46 yaşındaki başkanın, korumaları ile beraber taraftar grubu liderlerinden birinin sahibi olduğu restorana baskın düzenlediği kaydedildi.

Uzun süredir "Gate13" ile arasında sürtüşme olan Giannakopoulos'un evine motosikletlerle gelen yaklaşık 100 taraftar; evin içine taşlar ve yabancı maddeler atmıştı. 

Yeşil-beyazlı taraftarların bazılarının elinde bıçak ve sopalar olduğu vurgulanırken, polisler geldiğinde taraftarların ayrılmayı başardığı ve bu nedenle herhangi bir tutuklama yapılamadığı belirtilmişti.

TARAFTARLAR BAŞKANIN EVİNİ BASTI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler