Son Dakika | Domenec Torrent İçin Sivasspor İddiası

Salim Manav
14.09.2022 - 09:38 | Son Güncellenme: 14.09.2022 - 09:51

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. G. Saray sonrası Türkiye'den ayrılmayan İspanyol hocanın yeniden Süper Lig'e döneceği öne sürüldü. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Domenec Torrent İçin Sivasspor İddiası

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de yarım dönem Galatasaray 'ı çalıştıran teknik direktör Domenec Torrent ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Şu anda boşta olan ve Türkiye'deki maçları seyreden Torrent'in Süper Lig ekibinin başına geçeceği iddia edildi.

Beşiktaş - Sivasspor maçını izledi

Sarı kırmızılılarda geçen sezon Fatih Terim'in ardından teknik direktörlük görevine gelen ve sezonu sarı kırmızılı takımın başında tamamlayan Domenec Torrent, Süper Lig'deki maçları da yakından takip ediyor. Torrent son olarak Beşiktaş - Sivasspor maçını Vodafone Park'ta takip etti.

1.30 puan ortalamasını tutturdu

İspanyol teknik adam karşılaşmayı Beşiktaş yedek kulübesinin hemen arkasında yer alan bölümde yardımcısıyla birlikte izledi. Galatasaray'ın başında 20 maça çıkan Domenec Torrent, maç başına 1.30 puan ortalaması tutturmuştu.

Türkiye'den ayrılmadı

Şu anda boşta olan ve Türkiye'deki maçları seyreden Torrent'in Süper Lig ekibinin başına geçeceği iddia edildi. 

Galatasaray'da Burak Elmas döneminde Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Domenec Torrent, sarı-kırmızılıların başında 158 gün kaldı. İspanyol teknik adamın gelişi de gidişi kadar olay oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Fatih Terim'le yolların ayrılması süreci nedeniyle hem Burak Elmas hem de Domenec Torrent'e bir türlü olumlu yaklaşım sergileyemedi. Galatasaray'daki performansıyla oldukça eleştirilen Domenec Torrent, yeni başkanın seçilmesiyle takımdan ayrılmıştı.

Sivasspor iddiaso

Domenec Torrent, sarı kırmızılı takımdan ayrıldı fakat Türkiye'den henüz ayrılmadı.

Tüm bu gelişmeler sonrası sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Sabah Spor'da yer alan habere göre; Sivasspor'un Rıza Çalımbay'ın yerine Domenec Torrent'i takımın başına getireceği öne sürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler