‘Gidiyorum’ dediği takım belli oldu! Büyük sürpriz

20.05.2021 - 16:26 | Son Güncellenme: 20.05.2021 - 16:32

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamasında Sezen Aksu’nun ‘Gidiyorum’ şarkısı ile veda mesajı veren Dorukhan Toköz’ün transferdeki rotası ortaya çıktı. İşte detaylar…

‘Gidiyorum’ dediği takım belli oldu! Büyük sürpriz

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş ile sözleşme yenilemeyen Dorukhan Toköz’ün gelecek sezon hangi takımda oynayacağı en çok merak edilen konuların başında geliyor. Milli futbolcunun dün siyah-beyazlı kulübün şampiyonluk töreninde Sezen Aksu’nun “Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde” şarkısı ile podyuma gelip veda mesajı vermesi söylentileri iyice alevlendirdi.    

Fenerbahçe derken ters köşe yapabilir

Uzun süredir Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları gündemden düşmeyen orta saha oyuncusu için yeni bir iddia geldi. A Spor’un yorumcusu Serkan Korkmaz, Dorukhan’ın Avrupa’ya gideceğini bildirirken görüştüğü kulübü de açıkladı.

Serkan Korkmaz: Dorukhan duyumum sağlam

Korkmaz, Beşiktaşlı futbolcunun Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’nın forma giydiği Lille'e transfer olabileceğini söyledi. Duyumunun sağlam olduğunu vurgulayan ünlü yorumcu şu ifadeleri kullandı:

Lille'den yıllık 900 bin Euro alacak

“Benim aldığım bilgilere göre Dorukhan Toköz'ün Lille takımına gitme ihtimali var. Lille, Türkiye'den aldığı oyunculardan çok memnun. Dorukhan için rakam da geldi. Oyuncunun yıllık 900 bin Euro maaşla Lille ile anlaştığı bilgileri geliyor.”

Gündoğar da Lille iddiasını doğruladı

Bunun dışında spor muhabiri Hakan Gündoğar da Twitter hesabından “Dorukhan Fransa yolcusu. Başarılı futbolcu yıllık 900 bin euro karşılığında Lille ile ön anlaşma sağladığı ve anlaşmanın 4 yıllık olduğu öğrenildi” bilgisini paylaştı.

Fransız ekibindeki 5. Türk olacak

Eğer Dorukhan Toköz de Fransız temsilcisine transfer olursa bu takımda Yusuf, Burak, Zeki ve Mustafa Kapı'dan sonra 5. Türk futbolcusu olacak. Lille bu hafta sonu Angers’i yenerse Fransa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşacak. 

Çebi 'EURO 2020'den sonra bakarız' demişti

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise dün Dorukhan Toköz konusunda yaptığı açıklamada, “''Dorukhan gitsin biraz Avrupa'da top oynasın EURO 2020'de, bakalım gönlü bizi çekecek mi? Önce Milli Takım'da hizmet etsin, döndüğünde ortak bir karar veririz'' demişti.

 

Senin için hazırladığımız haberler