Giginoğlu-Göğtepe çifti çeyrek finalde

03.09.2015 - 21:33 | Son Güncellenme: 03.09.2015 - 21:33

İlk kez düzenlenen Akdeniz Plaj Oyunları'nda voleybol erkekler kategorisinde yarışan Murat Giginoğlu-Volkan Göğtepe çifti, çeyrek finale çıktı.

İtalya'nın Pescara kentinde organize edilen oyunların 7. gününde, erkekler plaj voleybolunda grupların son maçları ve 2. tur karşılaşmaları, kadınlarda ise 2. tur müsabakaları oynandı.

Erkeklerde B Grubu'nda mücadele eden Murat Giginoğlu-Volkan Göğtepe çifti, Fransa'dan Adrian Caravano ile Tanguy Lomba'yı 2-0 ile geçerek 3. maçından da galip ayrıldı ve grup lideri olarak 2. tura çıktı.

Murat ile Volkan, 2. turdaki Yunan rakipleri Georgios Moniakis ile Andronikos Vandorou'yu da 2-0 mağlup ederek adlarını son 8'e yazdırdı.

Murat-Volkan çifti, yarın TSİ 12.50'de yapılacak çeyrek final mücadelesinde Slovenya'dan Danijel Pokersnik ile Nejc Zemljak'ın karşısına çıkacak.

- 3 Türk çift elendi
Erkeklerde E Grubu'ndaki Hasan Hüseyin Mermer-Sefa Urlu ikilisi ise İtalya'dan Giacomo De Fabritiis ile Davide Pellegrino'ya 2-0 yenildi. 3 maçın 2'sini kazanan Hüseyin-Sefa çifti, grupta 2. sırayı alarak üst tura yükseldi.

Hüseyin-Sefa çifti, 2. turda karşılaştıkları Slovenya'dan Leo Mohoric ile Klemen Ponikvar'a 2-0 mağlup oldu ve elendi.

Kadınlar kategorisindeki milli sporcular Merve Nezir ile Esra Betül Çetin, Slovenya'dan Erika Fabjan-Tjasa Jancar ikilisine 2-0, Ganime Burcu Atasoy ile Tuğba Özdemir de İtalyan Monica Lestini-Agata Zuccarelli çiftine aynı skorla yenilerek şampiyonaya 2. turda veda etti.

Senin için hazırladığımız haberler