Beşiktaş'a Luiz Felipe ve Jota'dan transfer müjdesi! Ayrılmak istediklerini kulübe bildirdiler...

29.07.2024 - 14:13 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 14:32

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a gündeminde olan Portekizli yıldızlar Luiz Felipe ve Jota'dan müjdeli haber geldi! İşte detaylar...

Beşiktaş'a Luiz Felipe ve Jota'dan transfer müjdesi! Ayrılmak istediklerini kulübe bildirdiler...

AJANSSPOR - HABER

Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a transfer listesinin başında yer alan yıldızlardan sevindiren haber geldi.

Luiz Felipe ve Jota menajerlerinden kulüp bulmalarını istedi

Fotomaç'ta yer alan habere göre; siyah beyazlıların transfer listesinde yer alan Al-İttihat'ın Brezilya asıllı İtalyan stoperi Luiz Felipe ve Portekizli kanat oyuncusu Jota menajerlerinden kulüp bulmalarını istedi.

Al-İttihad'dan ayrılık izni

Öte yandan iki yıldız ayrılık isteğini kulübe iletti. Al-Ittihad yönetimi de Luiz Felipe ve Jota'nın ayrılmasına izin verdi.

Suudi kaynakları tarafından, ayrıca kulüp yönetiminin iki futbolcunun durumuyla ilgili teknik direktör Laurent Blanc'la görüştüğü, Fransız teknik adamın da ayrılık kararını onayladığı kaydedildi.

Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyorlar

İtalyan stoper ve Portekizli sağ kanata başta Beşiktaş olmak üzere İtalyan ya da Brezilya kulüplerinden bir çok teklif var. Her iki futbolcu da siyah beyazlı kulüpte oynamaya sıcak bakıyor.

Sözleşmeleri 2026'da bitiyor

Sözleşmeleri 2026'da bitecek olan iki yıldızdan 27 yaşındaki Luiz Felipe geçtiğimiz sezon Al-Ittihad formasıyla 27 maçta forma giydi. 25 yaşındaki Jota ise geride bıraktığımız sezon S. Arabistan'da çıktığı 29 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler