Giovanni Guidetti: İlk amacımız madalya

29.08.2021 - 19:58 | Son Güncellenme: 29.08.2021 - 20:02

Voleybol haberleri... Filenin Sultanları’nın başantrenörü Giovanni Guidetti, Çekya galibiyetinin ardından Avrupa Şampiyonası ile ilgili hedeflerini anlattı.

Giovanni Guidetti: İlk amacımız madalya

AJANSSPOR-HABER

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Çekya’yı 3-1 yenerek Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finale yükseldi. Başantrenör Giovanni Guidetti, maçtan sonra yaptığı açıklamada “İlk amacımız madalya kazanmak. Bu net ancak ikinci olarak genç oyuncularımıza da takım içerisinde yer açmak ve onları da takımın içerisine katmak istiyoruz” dedi.

Guidetti: Bizim her zaman planımız var 

İtalyan çalıştırıcı yarı final karşılaşması ile ilgili soruya da “Bizim her zaman bir planımız var. Harika bir ekibimiz ve teknik heyetimiz var. Ekibimiz 24 saat, gece gündüz rakibimize karşı hazırlanıyor. Ancak günün sonunda sahada yaptıklarımız, rakip hakkında bildiklerimizden çok daha önemli” yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
ÇEK bir çeyrek final! Filenin Sultanları rakip tanımıyor
Habere Git

Mehmet Akif Üstündağ: Milli Takım emin ellerde

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise, "Türkiye bir format üzerinde çok önemli performans sağladı. Bu başarı tesadüf değil. Emek, mücadele, özveri, sistem sonucu. İşimiz hala bitmedi. Bundan sonra önümüzde 3 maç var. 3 maç sonra altın madalya almak istiyoruz. Milli takım emin ellerde” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler