Giovanni Guidetti'den Zehra Güneş ve kaptanlık sözleri: Yüzde yüz hazır değil ancak...

03.10.2024 - 20:46 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 20:53

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'ın İtalyan başantrenörü Giovanni Guidetti açıklamalarında ekibin yeni kaptanı, Filenin Sultanları'ndan Zehra Güneş hakkında konuştu.

Giovanni Guidetti'den Zehra Güneş ve kaptanlık sözleri: Yüzde yüz hazır değil ancak...

AJANSSPOR - HABER

Giovanni Guidetti, Sports TV için yaptığı yeni açıklamalarında VakıfBank'ın yeni kaptanı Zehra Güneş ve eski kaptan Gabi Guimaraes'ten bahsetti.

Zehra'nın kaptanlığında yeni bir sezon başlıyor

İtalyan çalıştırıcı Giovanni Guidetti açıklamalarında Zehra Güneş'in kaptanlığı için "Vakıfbank'ın kaptanlara göre dönemleri var. Gözde, Melis ve Gabi. Şimdi de Zehra'nın kaptanlığında yeni bir sezon başlıyor ve ne zaman yeni bir kaptanla başladığımızda yeni bir hikaye de başlamış oluyor." dedi.

Guidetti'den Güneş ve Guimaraes sözleri

Guidetti açıklamalarına şu ifadelerle devam etti: "Zehra aslında ablalarından öğrendi diyebilirim. Örneğin geçen seneki kaptanımız Gabi ile oda arkadaşıydı. Ben de elimden geldiğince Zehra'ya yardım edeceğim. Şu an bildiğiniz gibi yüzde yüz hazır değil ancak hazır olmak için, yeniden takımın başında olmak için çok çalışıyor. İnanıyorum ki Zehra gerçekten çok iyi bir kaptanlık yapacak."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli Meliha Diken'den Eczacıbaşı ve VakıfBank açıklaması geldi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler