Giovanni van Bronckhorst, Ajax mağlubiyetinin sebebini açıkladı

26.09.2024 - 23:49 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 00:24

Son dakika spor haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, 4-0'lıkAjax mağlubiyeti sonrası flaş değerlendirmelerde bulundu.

Giovanni van Bronckhorst, Ajax mağlubiyetinin sebebini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Francesco Farioli'nin Ajax'ına konuk oldu. Bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 8 maçta hiç mağlubiyet yaşamayan Kara Kartal, Ajax'a 4-0 mağlup oldu.

Maç sonu Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, değerlendirmelerde bulundu.

"Defansif hatalarımızdan dolayı yedik"

Bireysel hatalardan dert yanan Bronckhorst, "İstediğimiz skor değil. Benim beklediğim bir maç oldu. İyi bir takıma karşı oynadık. Yediğimiz tüm golleri defansif hatalarımızdan dolayı yedik. Mustafa'nın ilk dakikalarda bulduğu fırsat vardı, değerlendiremedik." dedi.

"Futbolda maalesef bunlar oluyor"

4-0'lık skoru değerlendiren Hollandalı, "Oyunumuzun seviyesi normalin çok uzağında kaldı. Taktiksel anlamdaki tercihlerimiz bugün işe yaramadı. 55'inci dakikada maç bitti. Futbolda maalesef bunlar oluyor. Bu maçı analiz edeceğiz. Mustafa için de bugün kolay değildi. Kendisine gelişimi için fırsat verdik. Gelişimine devam edecek." dedi.

"Ciro'yu her maç sürekli oynatamayız"

Forvet tercihlerine de değinen Bronckhorst:, "Tercihler yaparsınız futbolda. 2 farklı oyuncuyla başladık. Ciro'yu her maç sürekli oynatamayız. Mustafa bu durumlardan bir şeyler öğrenecek. 2 tane 6 numara oynatma ihtiyacı oluşmuştu. Taksiksel anlamda dinanizm gerekliydi. Yenildikten sonra tabii ki ilk 11 konuşulur. Benim görevim analiz etmek, böyle bir mağlubiyetten sonra öğrenmek." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler