Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'a çok yakın! Van Gastel engeli

Akın Ungan
02.01.2024 - 17:46 | Son Güncellenme: 02.01.2024 - 17:58

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile anlaşmak üzere. Fakat NAC Breda'nın hocası Van Gastel engeli görünüyor.

Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'a çok yakın! Van Gastel engeli

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'de rakiplerinin arkasında kalan, Avrupa'ya ise UEFA Konferans Ligi grup aşamasında veda eden Beşiktaş, yönetim değişikliğinin ardından teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı. Siyah-Beyazlılar, Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'ın ardından bu sezon 4'üncü kez hoca arayışına girdi.

Beşiktaş Giovanni van Bronckhorst ile görüştü

Hollanda basınından Voetbal International'in haberine göre Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile görüştü. Hollandalı hocanın İstanbul'a sıcak baktığı belirtilen haberde ortada bir engelin de olduğu kaydedildi.

van Bronckhorst, van Gastel ile çalışmak istiyor

Giovanni van Bronckhorst'un Hollanda 2. Ligi ekiplerinden NAC Breda'yı çalıştıran teknik direktör Jean-Paul van Gastel ile birlikte çalışmak istediği belirtildi. Daha önce Feyenoord ve Çin temsilcisi Guangzhou City'de bir arada çalışan ikili tekrar birleşmeyi planlıyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta istifa eden Elçin Kılıç'ın yerine gelen isim belli oldu!
Habere Git

İki hoca da İstanbul'u istiyor, en büyük engel NAC Breda

Fakat van Gastel'in çalıştırdığı NAC Breda, hocası ile yollarını ayırmak istemiyor. Beşiktaş'ın van Bronckhorst için toplu para ödemeye hazır olduğu belirtilen haberde en büyük engelin NAC Breda olduğu bildirildi. van Bronckhorst'un yanı sıra van Gastel'in de İstanbul fikrine açık olduğu ayrıca belirtildi.

NAC Breda'nın hedefi play-offlar

Hollanda 2. Ligi'nde geride kalan 20 haftada 9 galibiyet elde eden NAC Breda, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak, 31 puan topladı. Play-offlar'a katılarak Hollanda Ligi'ne dönmek isteyen NAC Breda, ligin 9'uncu sırasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler