Giovanni van Bronckhorst'tan Semih Kılıçsoy kararı

24.09.2024 - 09:16 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 09:27

Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, kadro tercihlerinde değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Giovanni van Bronckhorst'tan Semih Kılıçsoy kararı

AJANSSPOR - HABER

Yeni transferleriyle sezona hızlı bir başlangıç yapan Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de 5 maçı geride bırakırken yoluna kayıpsız devam ediyor. Son olarak Eyüpspor'a karşı alınan 2-1'lik Semih Kılıçsoy'un sonradan oyuna girerek gösterdiği performansa teknik direktör Giovanni van Bronckhorst kayıtsız kalamadı.

Semih Kılıçsoy penaltıyı aldı, Immobile galibiyeti getirdi

Trendyol Süper Lig'de 6. haftada Beşiktaş, sahasında ağırladığı Eyüpspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti 90+3. dakikada penaltı vuruşundan Ciro Immobile kaydederken, penaltıyı oyuna sonradan giren ve etkili bir performansa imza atan Semih Kılıçsoy aldı.

Van Bronckhorst değişikliğe hazırlanıyor

Beşiktaş'ın Trabzonspor ve Eyüpspor ile oynadığı maçlarda Semih Kılıçsoy, ilk 11'deki yerini Joao Mario'ya kaybetmişti. Ancak Giovanni van Bronckhorst Semih Kılıçsoy'un da 11'de forma giyebileceği bir formasyona dönmeye hazırlanıyor.

Semih ve Mario tercihi

Fanatik'te yer alan habere göre Giovanni van Bronckhorst, Semih Kılıçsoy'u tekrardan ilk 11'e dahil edecek. Hollandalı teknik adamın kanatta şans verdiği yeni transfer Joao Mario'yu ise orta sahada kullanacağı kaydedildi.

7 maç 3 asist

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 7 maçta forma giyen Semih Kılıçsoy, 3 asist yapmayı başardı.

Geçtiğimiz sezon ise 35 maçta şans bulan 19 yaşındaki genç forvet, 12 gol ve 3 asistlik performansa imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler