Giovanni van Bronckhorst'tan Semih Kılıçsoy ve Cher Ndour açıklaması!

22.08.2024 - 21:11 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 21:19

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Lugano ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Semih Kılıçsoy - Cher Ndour değişikliği hakkında konuştu.

Giovanni van Bronckhorst'tan Semih Kılıçsoy ve Cher Ndour açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında deplasmanda Lugano ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, kritik karşılaşma öncesi S Sports'a açıklamalarda bulundu.

"Hücum futbolu oynatmak istiyorum"

Giovanni van Bronckhorst'un karşılaşma öncesi açıklamaları şu şekilde:

"Uzun bir kariyerim oldu. Harika teknik direktörlerle, harika takımlarla çalıştım. Harika takımlarda oynadım. Çok fazla şey öğrendim. Oynadığım tüm hocalardan bir şeyler öğrendim ve hala da öğreniyorum. Hücum futbolu oynatmak istiyorum."

"Semih Kılıçsoy-Ndour taktiksel bir değişiklik"

Semih Kılıçsoy ve Cher Ndour değişikliği hakkında Bronckhorst, "Semih Kılıçsoy-Ndour taktiksel bir değişiklik. Ben maçı kazanacak oyun planını hazırlamaya çalışıyorum. Bu sebeple bazen farklı tercihlerde bulunabiliyoruz. İyi bir kadromuz var. Seçeneğim fazla." dedi.


"İyi oyuncular her yerde oynarlar"

Suni çimde oynamanın farkı sorulan Hollandalı teknik adam, "İyi oyuncular her yerde oynarlar. Umuyorum, bu yüzden buradayız. Umarım maçtan sonra da otele ve İstanbul'a dönerken iyi bir skorla döneriz" cevabını verdi.

Türk futbolu açısından herkesin gruplara kalması önemli"

Giovanni van Bronckhorst, Avrupa'da mücadele eden diğer Türk takımları hakkında ise şunları söyledi: "Burada olduğum için çok mutluyum. Aynı zamanda Türk futbolu açısından da herkesin gruplara kalması, puanlar kazanması önemli. Biz de bu yüzden buradayız."

Senin için hazırladığımız haberler