Giovanni van Bronckhorst'tan taraftara tepki! "Bunu biri bana açıklasın, anlamıyorum!"

04.10.2024 - 00:27 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 00:35

Temsilcimiz Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup olmasının ardından teknik direktör Giovanni van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

Giovanni van Bronckhorst'tan taraftara tepki! "Bunu biri bana açıklasın, anlamıyorum!"

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Alman takımı Eintracht Frankfurt'u misafir etti. Kartal, rakibine 3-1 mağlup oldu. Einracht Frankfurt'un golleri Ömer Marmuş, Eric Junior Ebimbe ve Ansgar Knauff'tan gelirken Beşiktaş'tan ise Arthur Mauaku 90+3'te gol buldu.

"Hak etmediğimiz bir mağlubiyet"

Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst ise maçın ardından açıklamalarda bulundu. Bronckhorst şunları söyledi: "Garip duygular hissediyorum. İyi oynadık. Fırsatlar bulduk. Domine ettiğimiz zamanlar oldu. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet. Bize ders oldu bulduğumuz fırsatları gole çevirme konusunda. Rakip kaleci de kariyerinin en iyi performansını yaşadı. Oyuncularımla ilgili şikayetim yok. Skor tabii ki de istediğimiz skor değil. Her şeyi verdik. İleriye de ancak bu şekilde gidilebilir."

"Bunu bana birisi açıklasın"

Açıklamalarında 2-0 gerideyken taraftarın devre arasında takımı tribünlere çağırması ve maç içinde taraftardan gelen tepkiler hakkında da konuşan Giovanni van Bronckhorst "Evimizde oynadığımızda taraftarımıza ihtiyaç duyuyoruz. İlk yarı belki de oynadığımız en iyi ilk yarıydı. Oyuncularım her şeylerini verdi. Skordan bağımsız destek bu anlamda önemli. Ama maç içinde bazı ıslıklamalar oldu. Bunu gerçekten anlamıyorum. Bunu bana birisi açıklasın. Böyle bir performans sonrasında bu durumun yaşanmasını anlamıyorum. Uzun süredir futbolun içindeyim, bir oyuncumun ıslıklanması hiç başıma gelmedi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler