Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan ültimatom! "Hazır olmayan forma beklemesin"

19.09.2024 - 10:52 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 10:56

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, memnun olmadığı yedek futbolcular Salih Uçan, Mustafa Hekimoğlu, Muçi, Onur Bulut ve Ndour'u uyardı.

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan ültimatom! "Hazır olmayan forma beklemesin"

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş, yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst ile çıkış yakaladı. Takım kimyasını tutturan Siyah-Beyazlılar, ortaya koyduğu oyun ile dikkat çekti.

Yedek futbolcuları uyardı

Sözcü'de yer alan habere göre ilk 11'ini belirleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, yedek kulübesinden memnun değil. Oyuna girdikten sonra fark yaratacak futbolcuların hazır olmadığını düşünen Hollandalı çalıştırıcı, Salih Uçan, Mustafa Hekimoğlu, Muçi, Onur Bulut ve Ndour'u uyardı.

Van Gastel özel ilgilenecek

Giovanni van Bronckhorst, yardımcısı Van Gastel'den yedek kulübesi ile özel ilgilenmesini istedi. Van Bronckhorst, "Sezon uzun. Herkese ihtiyacımız var. Ama giren, çıkanı aratmamalı. Herkes kendini ilk 11'de oynayacakmış gibi hazır tutsun. Fiziksel ve mental olarak hazır olmayan, forma beklemesin" dedi.

İlgini Çekebilir
Samet Aybaba, Semih Kılıçsoy'la görüştü! "Asla aklından geçirme"
Habere Git

Sıradaki maç Eyüpspor'a karşı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 6'ıncı haftasında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. TÜPRAŞ Stadyumu'nda taraftarı önüne çıkacak olan Siyah-Beyazlılar, ligin yeni takımı karşısında kazanarak yoluna devam etmeyi hedefleyecek. Beşiktaş - Eyüpspor maçı 22 Eylül Pazar günü, saat 20.00'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler