Giovanni van Bronckhorst'tan Tayyip Talha Sanuç’a uyarı!

16.10.2024 - 09:30 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 09:36

Süper Lig takımlarından Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Gabriel Paulista’nın sakatlığı sonrasında Tayyip Talha Sanuç’a uyarılarda bulundu.

Giovanni van Bronckhorst'tan Tayyip Talha Sanuç’a uyarı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Gabriel Paulista'nın sakatlanması sonrası Tayyip Talha Sanuç’tan performansını artırmasını istedi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantep FK ile oynadığı maçın 21. dakikasında sakatlanan Gabriel Paulista oyuna devam edemezken yerine Emirhan Topçu dahil olmuştu. Karşılaşmaya 11’de başlayan Felix Uduokhai ile birlikte Beşiktaş’ın iki sol ayaklı stoperi geriye kalan sürede sahada yer alırken sağ ayaklı stoper Tayyip Talha Sanuç ise 86. dakikada Ernest Muci’nin yerine oyuna girdi.

Tayyip Talha, bir önceki hafta Kayserispor deplasmanında ise bu sezon ilk kez oyuna dahil olurken uzatmalarda oyuna girip 1 dakika süre almıştı. 24 yaşındaki savunmacı, bu sezon oynanan 13 resmi maçın sadece ikisinde forma şansı bulurken 2 maçta ise kadroda yer almadı.

Van Bronckhorst performansını artırmasını istedi

Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Giovanni van Bronckhorst da Tayyip Talha Sanuç’tan performansını artırmasını istedi. Şu ana kadar sergilediği performansla göze giremeyen Tayyip Talha, geçen sezon yaşadığı çapraz bağ sakatlığının ardından uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Sakatlığın ardından formasını kaybeden Tayyip Talha, geçen sezon 9 maçta forma giyebilmişti. Gabriel Paulista’nın sakatlığının ardından Beşiktaş’ta gözler sağ stoper rotasyonuna çevrilirken Tayyip Talha Sanuç’un da bu süreçteki performansı yakından takip ediliyor.

Gedson Fernandes ve Rafa Silva'nın uyumu dikkat çekti

Beşiktaş’ın yıldızları Gedson Fernandes ve Rafa Silva, bu sezon yakaladıkları uyumla dikkatleri üzerlerine çekti. Gedson Fernandes, kariyer sezonunu yaşarken Rafa Silva ise nokta transfer olduğunu gösterdi. Ancak bu iki oyuncunun yükü de fazla oldu... Takımın en çok süre alan oyuncuları konumunda bulunan Portekizliler, 12 maçın tamamında 11’de yer aldı. Gedson, 1037 dakika şans bulurken Rafa Silva ise 1033 dakika oynadı. Ayrıca Gedson, 6 gol atıp 2 asist yaparak Immobile’den sonra takıma en fazla skor katkısı sağlayan isim oldu.

Rafa Silva da sahada yer alma süresinde olduğu gibi gol katkısında da vatandaşını takip etti. Yıldız futbolcu, şu ana dek 4 kez sevinç yaşarken 3 defa da arkadaşlarını golle buluşturarak listenin üçüncü sırasında yerini aldı.

Joao Mario vasatı aşamadı

Kara Kartal’ın Benfica’dan transferi Joao Mario, kısa sürede ortaya koyduğu performansla henüz vasatı aşamadı. Uyum sorunu olduğu gözlenen Mario, milli arayı iyi değerlendirdi. Deneyimli oyuncunun, milli ara sonrasında bambaşka bir görüntü ortaya koyması bekleniyor. Benfica’da kaptanlık yapan ve kulübe Avrupa’da başarılar kazandıran Mario’nun, Beşiktaş’a da aynı katkıyı sunması planlanıyor. Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 5 maçta 1 asist yapan Joao Mario’nun, takım içinde daha da ön plana çıkması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler