Giray Bulak: "Geriden gelmek çok kolay bir durum değil"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Ankara Keçiörengücü mağlubiyetinin ardından konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Önde çok fazla top tutamayınca rakibin bize olan baskısı arttı" dedi.

Son 5 Haber

Trabzonspor'un ilgilendiği genç futbolcu fikrini değiştirdi, görüşmeler hız kazandı

Dünya Kupası tarihinde eşine az rastlanır istatistik! Kanada ceza sahasına 97 kez girdi

A Milli Takım'dan Vincenzo Montella'dan Paraguay karşısında 11'de iki değişiklik

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin ardından ikinci transfer bombası Süper Lig'den!

TRT yine gündem oldu! Dünya Kupası'nı izlemek için televizyonu açanlar şoke oldu
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında A. Denizlispor, konuk olduğu Ankara Keçiörengücü’ne 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Seyircilere çok iyi bir maç izletemedik.
"Bundan sonra toparlanacağız"
Bunun üstesinden gelebilecek oyunları mutlaka oynayıp puanları kazanacağız. Geriden gelmek çok kolay bir durum değil. Değişiklikleri yaparken genç oyuncularla oyuna müdahale yapmak da kolay değil. Hepsi gelişecektir. Aramıza katılan oyuncular, olacaktır. Sakatlıkları bitince daha farklı kadro oluşacak. Önde çok fazla top tutamayınca rakibin bize olan baskısı arttı. Rakibin nasıl oynayacağını biliyorduk. Bundan sonra toparlanacağız, daha iyi çalışacağız" diye konuştu.