Giray Bulak: 'Giresunspor karşılaşması 6 puanlık bir maç...'

11.04.2018 - 20:02 | Son Güncellenme: 11.04.2018 - 20:02

Balıkesirspor teknik direktörü Giray Bulak, Radyospor'un Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın sorularını yanıtladı.

"Play off iddiamız devam ediyor..."

Play off iddiamız devam ediyor ama rakiplerimizin büyük avantajı var. Bundan sonra kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Önümüzde 6 puanlık bir Gaziantep Belediyesi maçı var. Giresunspor'u yenersek play offlarda olacağımızı düşünüyorum. İyi bir takımız, oyunu domine ediyoruz,iyi oyunculardan kuruluyuz. Her geçen gün gelişiyorlar bu da bize katkı sağlıyor.

"Rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz..."

Biz kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Giresunspor, Adana'da bizi 3-1 yenmişti ve ben istifa etmiştim. İyi takım ve iyi bir ekipler. 38 puanları var bize karşı tempolu oynayacaklar ama bu tempoya alışkınız. İyi bir maç olacak.

"Giresunspor maçı 6 puanlık bir maç..."

Bu sezon hedeflermize ulaştık diyemeyiz. 6 puanlık maçlarımızı kaçırdık. İstanbulspor,Boluspor,Ankaragücü maçlarını malesef kaybettik. Keşke berabere kalsaydık. Giresunspor maçı da 6 puanlık bir maç ve kaçırmak istemiyoruz. Ligde birkaç iyi oyuncusu olan takımlar her şeyi halledebiliyor. Ankaragücü başarılı oyuncuları mevcut,Ümraniyespor çok iyi tesisleri var. Biz şu an primlerimizi bile alamayıp birçok sorun yaşıyoruz. Dolasıyla o takımlar böyle sorunlar yaşamıyorlar. Yükümüzü çeken bir çok oyuncumuz var. Onların iyi yerlerde olacağını düşünüyorum. Zemin olarak sentetik sahada çalışma yapıyoruz. Oyuncular kendi çevresince gelişmeye çalışıyor, bizde onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler