Giray Bulak: "Görev verilirse geliriz"

03.11.2020 - 19:58 | Son Güncellenme: 03.11.2020 - 20:14

Son dakika Trabzonspor haberleri... Trabzonspor'da Eddie Newton'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Giray Bulak ismi de gündeme gelmişti. Giray Bulak, Trabzonspor'a sıcak bakıyor. Bulak, Trabzonspor'da başkanlık seçimi olması gerektiğini söyledi.

Giray Bulak: "Görev verilirse geliriz"

Teknik direktör Giray Bulak'tan Trabzonspor hakkında özel açıklamalar geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Giray Bulak, "Trabzonspor'dan teklif almadım. Trabzonspor'un görüştüğü ve teklif yaptıkları teknik adamlar var. Trabzonspor'un teklifini kabul etmeyen teknik adamlar var. Bu duruma üzülüyorum. Trabzonspor, Türkiye'de kime teklif yaparsa bunun kabul edilmesi lazım. Trabzonspor'un bu duruma düşürülmesi beni üzüyor. Bunun sebebi başkalaşımdır. Trabzonspor, kendi oyuncuları ve hocaları ile başarılı olmuştur. Yumurtadan çıkanlar yavrusunu beğenmiyorlar. Olay bu duruma geldi. Biz, Trabzonsporluyuz görev verilirse geliriz." dedi.

Trabzonspor'da seçim olması gerektiğini söyleyen Bulak, "Sadi Tekelioğlu; Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak ve Uğurcan Çakır'ı yetiştirmiştir. Bu oyuncuların piyasa değerleri en az 50 milyon Euro'dur. Bu ücret Trabzonspor'un borcunu ödeyecektir. Bu borcu ödeyen, bu insanların çalışmalarının ürünüdür. Üzüntüm bu insanların camiada kabul edilmemesidir. Hüseyin Çimşir'den sonra Newton'un göreve geliş şekli yanlıştı. Yönetimin kendini sorgulaması lazım. Trabzonspor'da yapılması gereken seçim olmasıdır. Trabzonspor'un kendisini yenilemesi lazım. Trabzonspor, geçen sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın olmadığı yarışta Başakşehir'in gerisinde kaldı." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler