Giray Bulak: 'Trabzonspor şampiyon olacak'

19.12.2018 - 16:27 | Son Güncellenme: 19.12.2018 - 19:27

Giray Bulak: 'Trabzonspor şampiyon olacak'

BALTOK Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

Balıkesirspor, Trabzonspor ve Lucescu hakkında da gündem yaratacak yorumlar yapan Bulak 'ın sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

Hatayspor maçı yorumu

"Adana Demirspor maçını kazandık, mutluyuz. 2 haftadır kazanıyoruz. Bu yılı fırsat yılı olarak düşünüyoruz. Kupada son 16 Turu'ndayız. Hedefimiz iyi sıralarda yer almak. Hatayspor’un çok iyi bir kadrosu var. Saha dezavantajları var. Giresunspor maçını da takip edeceğim"

'Emre Kılınç'ın yerinde olsam Trabzonspor'a giderim'

"Emre Kılınç’ın Milli takıma çağrılmaması normaldir. Beşiktaş’ta oynayabilir. Ben, Emre’nin yerinde olsam Trabzonspor’a giderim. Oynama şansı yüksek"

 

'Trabzonspor şampiyon olacaktır'

"Trabzonspor bu sezon şampiyon olacaktır. Başakşehir ile Trabzonspor yarış içersinde olacaktır. Trabzonspor’un taraftarı bu yarışta çok büyük bir güç"

 

"Türk futbolunu bu hale getiren kişi belli. Herkes bu kişiyi yakından biliyor. Türk futbolunun anasını ağlattılar. Milli takım küme düştü. Kimseden ses yok! Milli takım için Lucescu çok doğru tercih. Lucescu şu anda 75 yaşında yeni hedeflere ulaşmamız için 85 yaşında birisinin Milli takımda görev alması lazım"

 

Senin için hazırladığımız haberler