Denizlispor'dan Giray Bulak'ın Vali Talimatıyla Geldiği İddiasına Cevap

Akın Ungan
01.11.2022 - 14:36 | Son Güncellenme: 01.11.2022 - 14:41

TFF 1. Lig ekibi Denizlispor, Mesut Bakkal'ın ardından Denizli Valisi Ali Fuat Atik'in isteği ile Giray Bulak'ın göreve geldiği iddiasına cevap verdi.

Denizlispor'dan Giray Bulak'ın Vali Talimatıyla Geldiği İddiasına Cevap

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da teknik direktör Mesut Bakkal dönemi sona erdi. Yeşil-Siyahlı kulüp, daha önce de takımda görev yapmış Giray Bulak ile anlaşma sağladı. Bu anlaşmanın, Denizli Valisi Ali Fuat Atik'in ve Karadenizliler Derneği'nin isteği doğrultusunda yapıldığı iddialarına cevap verildi.

Denizlispor, "Teknik direktör Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmamızın ardından yönetim kurulu olarak hoca konusunda çalışmalar yaptık. Kulübümüze yararlı olacağına inandığımız teknik direktörler içerisinde, daha önce de kulübümüze hizmet etmiş tecrübeli teknik direktör Giray Bulak ismi üzerinde mutabık kaldık. Değerli hocamızla yaptığımız görüşmelerin olumlu sonuçlanması üzerine kendisiyle anlaşmaya vardı." ifadeleri ile açıklamaya başladı.

"İddialar gerçeği yansıtmamaktadır"

Kulüpten, "Teknik direktör Giray Bulak'ın takımın başına getirilmesinin, Sayın Valimiz Ali Fuat Atik ve Karadenizliler Derneği'nin isteğiyle olduğu ile ilgili basında çıkan haber ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.

İlgini Çekebilir
Maç kazanamadı, Denizlispor'da Mesut Bakkal dönemi bitti
Habere Git

Devam eden açıklamada, "Sayın Valimiz bugüne kadar hep destekçimiz olmuş ve olmaya devam etmektedir. Hiç bir zaman bu konuda iç işlerimize karışmamış ve yönetimimize olan güvenini hep göstermiştir. Bu vesileyle Valimiz Sayın Ali Fuat Atik'e desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, kamıoyunun bu tür iddialara itibar etmemesini rica ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler