Giray Bulak'tan Alpay Özalan'a cevap! 'Onların kulübesinden öyle gözüktü...'

27.08.2017 - 16:46 | Son Güncellenme: 27.08.2017 - 16:46

Giray Bulak'tan Alpay Özalan'a cevap! 'Onların kulübesinden öyle gözüktü...'

AJANSSPOR ÖZEL- Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Radyospor'da yayınlanan Maç Merkezi programında Salim Manav ve Tolga Kuru'nun sorularını yanıtladı.

Samsunspor deplasmanında alınan 1-0'lık galibiyetle sözlerine başlayan Giray Bulak, "Zor bir maçtı. İç sahada Rizespor'a 3-1 yenildikten sonra zor maç olacağını biliyorduk. Samsunspor da geçen hafta deplasmanda kazanmıştı. Endişelerimiz vardı. İki maçta da öne geçmiş ve skoru koruyamamıştık. Gol attıktan sonra skoru korumasını bildik. Rakibin kenarlardan geleceğini biliyorduk, buna karşı da önlemler almıştık" dedi.

'İstediğimiz transferler sol bek ve sol stoper'

Transfer hakkında ise Bulak, "Biz yeni ekibiz. İki transfer istiyoruz. Eksik mevkilerimiz var. O mevkilerdeki eksiğimizi içeriden oyuncularla kapatıyoruz. Hedefe yönelik takım olacağız. Proje üretmek istiyoruz. Eğer bu projemiz gerçekleşirse ayakları üzerinde duran Adana Demirspor olacak. İstediğimiz transferler sol bek ve sol stoper" ifadelerini kullandı.

Alpay Özalan'a cevap!

Deneyimli çalıştırıcı Giray Bulak, Alpay Özalan'ın, "90 dakika kapandılar. Adana Demirspor futbola yakışır bir görüntü sergilemedi" açıklamasıyla ilgili olarak ise, "Belki onların kulübesinden öyle gözüktü fakat bizim kulübemizden öyle gözükmedi. Sahada ne yaptığını bilen, ayağa pas yapan, geçişleri iyi yapan ve kenar önlemlerini alan bir Adana Demirspor vardı. Malesef kaybedince böyle demeçler verilebiliyor. Bu kendi sorunu. Biz kendi işimizi yapacağız. Polemiklere girmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

'Tambe'nin sorunu...'

"Tambe 2. golünü attı. Fakat 5. golünü kaçırdı. Tambe'nin böyle bir sorunu var. Bunu aşmamız lazım. Tambe'nin bu sorunu aşması için çalışması lazım"

'Lig bu sezon çok zor geçecek'

"TFF 1. Lig'de 10 tane takım şampiyonluğa oynayacak, bu üç takım hedefe ulaşacak. Hedef takım sayısı arttı. Ümraniyespor, Altınordu, Erzurumspor, Gazişehir, Ankaragücü, Giresunspor iddialı takımlardan, Süper Lig'den hazır gelen Adanaspor ve Rizespor da var. Lig bu sezon çok zor geçecek"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler