Giresun'da maçın ardından..

24.12.2015 - 20:58 | Son Güncellenme: 24.12.2015 - 20:58

Giresunspor Yardımcı Antrenörü Mehmet Şimşek, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Spor Toto 2. Lig ekibi Tuzlaspor'a 1-0 yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Şimşek, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi oynamalarına rağmen istedikleri sonucu elde edemediklerini belirtti. 

Genç ve ligde fazla görev alamayan futbolcularla mücadele ettiklerini vurgulayan Şimşek, "Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Kazansaydık grupta ikinci sıraya yükselecektik" diye konuştu.

Şimşek, gruptaki üçüncü maçı Fenerbahçe ile yapacaklarını anımsatarak, "Fenerbahçe maçına daha iyi hazırlanacağız. Hedefimiz o maçta daha iyi oynayarak kazanmak" ifadelerini kullandı.

Tuzlaspor cephesi

Tuzlaspor Yardımcı Antrenörü Baykal Aydınlı ise Giresunspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

PTT 1. Lig'de zirveye oynayan Giresunspor ile mücadele ettiklerine dikkati çeken Aydınlı, "Güçlü bir rakiple oynadık. İlk yarı üstündük, pozisyonlar da yakaladık. İkinci yarıda golü bulduktan sonra geri çekildik. Skoru koruma adına hareket ettik" şeklinde konuştu. 

Grupta ilk kez kazandıklarını belirten Aydınlı, "Zor grupta mücadele ediyoruz. Gruptan çıkmak, gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" şeklinde sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler