Giresunspor, Diabate Flavio ve Hamidou Traore'yi transfer etti

Salim Manav
30.07.2021 - 14:59 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 15:03

Süper Lig'in yeni takımı Giresunspor transferde atağa geçti. Karadeniz ekibi, Diabate, Flavio ve Hamidou Traore ile prensip anlaşmasına vardı. İşte detaylar...

Giresunspor, Diabate Flavio ve Hamidou Traore'yi transfer etti

Salim MANAV - AJANSSPOR 

44 yıl aradan sonra adını Süper Lig'e yazdıran Giresunspor'da kanat ve orta sahaya takviye geldi. 

Giresunspor, Adana Demirspor'dan orta saha Hamidou Traore, Trabzonspor'dan kanat Diabate ve orta saha Flavio ile prensip anlaşmasına vardı. 

Hakan Karaahmet müjdeyi verdi

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, "Trabzonspor'dan Diabate ve Flavio ile prensip anlaşmasına vardık. Diabete sağlık sorunlarından dolayı hafta içerisinde yanımızda olacak. Aziz Behich ile görüştük, transferinde belli bir aşamada kaydettik fakat şu anda bu transferi askıya aldık." dedi. 

Eduardo Henrique ismi de masada!

Eduardo Henrique ile ilgilendiklerini söyleyen Başkan Karaahmet, "Sporting Lizbon'a Eduardo Henrique için kiralama teklifinde bulunduk. Görüşmelerimiz devam ediyor." ifadelerini kullandı. 

Emre Taşdemir iddialarını yanıt

Emre Taşdemir hakkında ise Karaahmet, "Emre Taşdemir için Galatasaray teknik ekibinin vereceği kararı bekliyoruz. Şu anda bu transferle ilgili bir tasarrufumuz yok." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler