Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ'dan sert sözler: Herkesin şerefi ve namusu var!

27.04.2018 - 16:12 | Son Güncellenme: 27.04.2018 - 16:12

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Samsunspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Kamuoyundaki spekülasyonlara sert bir yanıt veren Başkan Bozbağ, "Bizi kamuoyundaki söylemler etkilemez. Bu söylemler de ters teper. Herkesin şerefi ve namusu var. Giresunspor'un da şu anda küme düşme durumu söz konusu" dedi.

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

'Bu söylemler de ters teper'

Samsunspor maçı öncesinde öngörülerde bulunarak sözlerine başlayan Başkan Bozbağ, "Samsunspor maçı bizim açımızından da çok önemli. Biz, Rizespor maçına da kazanmak için çıktık ve aslanlar gibi oynadık. Fakat ofsayttan gol yedik. Biz her zaman futbolumuzu oynuyoruz. Samsunspor maçını oynamayacak mıyız? Bu mantık nedir? Samsunspor kendi maçlarına bakacak. Denizlispor karşılaşmasında 2-0 öndeyken maç vermişsin, sonra 'Giresun'a kazanmaya geliyoruz' böyle bir şey yok! Bizi kamuoyundaki söylemler etkilemez. Bu söylemler de ters teper. Herkesin şerefi ve namusu var. Giresunspor'un da şu anda küme düşme durumu söz konusu" dedi.

'İkinci yarıda düşüş yaşadık'

Bozbağ sözlerini şu şekilde tamamladı: Giresunspor olarak ikinci yarıda düşüşe geçtik. Fakat ödeme konusunda futbolcu arkadaşlarımıza hiçbir aksaklık yaşatmadık"

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler