Giresunspor Başkanı Nahid Yamak'tan Fenerbahçe Maçı Açıklaması

İsa Kethüda
08.05.2023 - 16:42 | Son Güncellenme: 08.05.2023 - 16:47

Süper Lig ekibi Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulundu ve Ali Koç'la olan diyalogunu anlattı. Detaylar haberimizde...

Giresunspor Başkanı Nahid Yamak'tan Fenerbahçe Maçı Açıklaması

AJANSSPOR HABER 

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçında Bitexen Giresunspor sahasında Fenerbahçe'yle 1-1 berabere kaldı.

Giresunspor'da başkan Nahid Yamak, karşılaşma sonrası stadyumda çalınan 'Fener ağlama' müziği ve attıkları golle ilgili konuştu. 

"Galibiyeti kaçırdık 1 puana razı olduk" 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Nahid Yamak, "Fenerbahçe maçı öncesinde teknik direktör değişikliği yaşamıştık. İrfan Buz hocamızla birlikte ilk maçımıza çıktık. Fenerbahçe karşılaşmasını biz de heyecanla izledik. Kaçırdığımız pozisyonlarda vardı, 3 puan alabilirdik ancak 1 puana razı olduk. Giresun şehri olarak önemli bir inanca sahibiz. Çarşamba gününe kadar antrenmanlarımıza devam edeceğiz sonrasında takıma 2 gün izin vereceğiz" dedi ve ekledi: 

İlgini Çekebilir
Büyükekşi'ye karşı ilk aday çıktı
Habere Git

"İrfan Buz'un enerjisi etkiledi"

"İrfan Hocamızla görüşmemizde beni enerjisi çok etkilemişti. Umarım Giresunspor'u ligde tutarız. Bu sezon Giresunspor için çok çok önemli. Çünkü 300 milyon TL borcumuz var. Allah göstermesin Giresunspor düşerse çok daha kötü günler bizi bekler" 

"Ali Koç'tan özür diledim"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la görüşmesini de anlatan Başkan Yamak, "Fener ağlama müziği ile ilgili Ali Koç başkanımız beni aradı. Fenerbahçe camiasıyla hiçbir problemimiz olamaz. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük camialarından birisi. Sayın Başkan Ali Koç'tan da durumla ilgili özür diledim. Bir hata yaptıksak bunun için de özür diledik" ifadelerini kullandı. 

"Attığımız gol ofsayt değil" 

Attığınız golün ofsayt olduğu iddia edildi. Bununla ilgili düşünceniz nedir sorusuna ise Nahid Yamak, "Pozisyon temiz. Golümüz net" cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
Başakşehir'den "60 milyon" mesajı!
Habere Git

"Borja Sainz satılık değil"

Giresunspor'un başarılı futbolcusu Borja Sainz'a gelen teklifleri kabul etmediklerini ifade eden Yamak, "Bu ligde olmaya devam edeceğiz. Sainz için devre arasında yurt içinden ve yurt dışından teklifler geldi. Bizim satılık oyuncumuz yok. Jorman Campuzano'nun aksiyonunu kullanmak için henüz karar vermedik düşünüyoruz" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler