Giresunspor'da Hakan Keleş, Hatayspor beraberliği sonrası konuştu

Orhan Gülek
24.12.2022 - 17:01 | Son Güncellenme: 24.12.2022 - 17:34

Süper Lig'in 15. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı A. Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, maç sonu konuştu.

Giresunspor'da Hakan Keleş, Hatayspor beraberliği sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 15. haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında Giresunspor ile karşılaştı. Ev sahibi takım 1-0 öne geçese konuk ekip aradığı golü son dakikalarda buldu ve maç 1-1 sona erdi.

Karşılaşma sonrası Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

"Kaybetmemek önemliydi"

Keleş, kendileri için ligin önemli olduğunu belirterek, "Burada kaybetmemek önemliydi. Ligde iyi bir gidişatımız vardı ama ara sonrasında kupadan elendik ama bizim için lig önemli. Kaybetmemek önemliydi." dedi.

"Takım savunmasını iyi yaptık"

Hatayspor'a net pozisyonlar vermediklerini ifade eden Keleş, "Maça iyi başladık, takım savunmasını iyi yaptık. İki tane stoperimiz cezalıydı ona rağmen rakibimize çok net pozisyon vermedik." dedi.

İlgini Çekebilir
Hatayspor-Giresunspor maçında eşitlik bozulmadı!
Habere Git

"Öne geçebilirdik"

Karşılaşmada kaçan pozisyonalara dert yanan Keleş, "Bizim daha net pozisyonlarımız vardı, direkten dönen topumuz da vardı. Kazanabilirdik, öne geçebilirdik ama rakibimiz öne geçti, sonradan bulduğumuz golle maç berabere bitti. " dedi.

"Atakları sonlandıramadık"

Dönen toplardan takımın yaşadığı sorunlardan yakınan Keleş, "Deplasmanda kazanılan bir puan bizim için iyi. Önümüzde Gaziantep maçı var, oyuncularıma teşekkür ediyorum, özverili ve coşkuluydular. Atakları sonlandıramadık dönen toplar da sıkıntı yaşadık ama Hatayspor’a bundan sonra başarılar" şeklinde konuştu.

Hatayspor - Giresunspor maç özeti

Karşılaşmada ilk yarıda takımlar birçok pozisyona girdi ancak son vuruşlardaki başarısızlık skoru değiştirmedi. Oyuna 72’de giren Bertuğ, 75’te attığı şık golle Hatayspor’u 1-0 öne geçirdi. Giresunspor 87. dakikada Bajic’in attığı golle 1-1’lik dengeyi yakaladı. VAR kontrolü sonrasında ofsayt kararı iptal edilip gol kararı verildi.

Giresunspor, Gaziantep FK’yı konuk edecek

Bu sonuçla Giresunspor 16 puana yükselirken, Hatayspor 15 puana yükseldi. Ligin 16. haftasında Salı günü Hatayspor, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Giresunspor ise Perşembe günü Gaziantep FK’yı konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler