Giresunspor cephesi üzgün: 'İstedik ama olmadı'

01.04.2018 - 11:39 | Son Güncellenme: 01.04.2018 - 11:39

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, kalan 5 maçta alabildikleri kadar galibiyet elde ederek sezonu en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyledi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün konuk ettikleri Altınordu ile golsüz berabere kaldıklarını anımsattı.

Rakipleri karşısında özellikle ikinci yarıda etkili oyun ortaya koyduklarını ancak galibiyeti elde edecek gol ya da golleri bulamadıklarını ifade eden Kazancıoğlu, "Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik kazanan taraf biz olacaktık. Çok istedik ancak olmadı. Altınordu karşısında kazanamadığımız için üzgünüz." dedi.

Kazancıoğlu, ligde 5 maçlarının kaldığını, bu karşılaşmaları kazanarak sezonu en iyi yerde tamamlamak istediklerini kaydederek, şöyle konuştu:

"İkinci devrede istediğimiz sonuçları alamadık ve ilk 6 iddiasının gerisinde kaldık. Spor Toto Süper Lig hayalimiz önümüzdeki sezona kaldı. Sezonu oynayacağımız beş maçla tamamlayacağız. Bir iddiamız olmasa da ligde kalan beş maçı da kazanma adına sahaya çıkacağız. Alabildiğimiz kadar galibiyet elde ederek sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler