Giresunspor, Düzcespor’u eli boş gönderdi!
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
TFF 3. Lig 3. Grup 28. haftasında Giresunspor, sahasında Düzcespor’u 2-0 mağlup ederek kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Son 5 Haber

A Milli Takım'dan Vincenzo Montella'dan Paraguay karşısında 11'de iki değişiklik

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin ardından ikinci transfer bombası Süper Lig'den!

TRT yine gündem oldu! Dünya Kupası'nı izlemek için televizyonu açanlar şoke oldu

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman gerçeği! İpleri koparan olay...

(YAZILI ÖZET) Meksika - Güney Kore | Maç Sonucu: 1-0
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
TFF 3. Lig 3. Grup 28. haftasında Giresunspor, evinde konuk ettiği Düzcespor’u 2-0 yenerek kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Çotanak Stadyumu’nda oynanan maçta ev sahibi ekip, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan galip ayrıldı.
İlk yarıda gol sesleri çıkmadı
Maçın ilk yarısı dengeli geçti. Her iki takım da kontrollü oyun sergilerken gol fırsatlarını değerlendiremedi ve soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi.
İkinci yarıda Giresunspor farkı açtı
dakikada sahneye çıkan Şahin, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek Giresunspor’u 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip, bu golle moral bulurken oyunu kontrolü altına aldı.
dakikada Orçun Kaan’ın golüyle skor 2-0’a geldi ve Giresunspor, maçın son anlarında rahat bir galibiyet elde etti.
Kartlar ve öne çıkan oyuncular
Giresunspor’dan Furkan Arda Kabaca ve Mustafa Kuzey Kaşık, Düzcespor’dan ise Emir Toprak Dinç sarı kart gördü. Ev sahibi ekipte Şahin ve Orçun Kaan’ın performansı galibiyetin en önemli faktörleri oldu.
Giresunspor Kritik 3 Puanı Aldı
Bu sonuçla Giresunspor, 26 puanla son sırada yer alırken, Düzcespor 39 puanla 7. sırada kaldı.