Giresunspor, Şener Özbayraklı'yı transfer edecek mi? Başkan açıkladı...

Salim Manav
06.04.2021 - 15:39 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 15:47

Son dakika transfer haberleri...TFF 1. Lig'de şampiyonluk hesapları yapan lider GZT Giresunspor'dan Galatasaraylı Şener Özbayraktar için transfer açıklaması geldi. Giresunspor, Şener Özbayraklı'ya transfer teklifi yaptı mı? Giresunspor, Şener Özbayraklı transferinde son durumu Hakan Karaahmet açıkladı. Detaylar haberimizde...

Giresunspor, Şener Özbayraklı'yı transfer edecek mi? Başkan açıkladı...

TFF 1. Lig'de lider durumda bulunan GZT Giresunspor için Galatasaray'da istediği performansı gösteremeyen ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Şener Özbayraklı'yı transfer edeceği ifade edildi.

Giresunspor'dan Şener Özbayraklı'nın transferi hakkında açıklama geldi

'70 puanla Süper Lig'e yükseleceğiz'

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, "Giresunspor olarak Süper Lig'e odaklandık. Amacımız; puan kaybı yaşamadan Süper Lig'e yükselmek. Giresunsporumuzun 70 puanla Süper Lig'e yükseleceğini düşünüyorum." dedi. 

'Şener gündemimizde yok'

'Şener Özbayraklı ya da menajeri ile görüştünüz mü?' sorusuna Başkan Karaahmet, "Sadece şampiyonluk düşünüyoruz. Şener Özbayraklı ya da menajeri ile bir görüşmemiz olmadı. Şener Özbayraklı haberlerini ben de basından takip ettim. Şener Özbayraklı çok değerli bir oyuncu arkadaşımız fakat gündemimizde yok." yanıtını verdi. 

Sadece 7 maçta forma giydi

Şener Özbayraklı, bu sezon Süper Lig'de 5, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 olmak üzere toplam 6 maçta forma giydi. Bu maçların 4 tanesine ilk 11'de başlayan 31 yaşındaki futbolcu gol veya asist katkısı sağlayamadı. 

Senin için hazırladığımız haberler